Omlottklänning för nybörjare?!

Här står jag i min finaste omlottklänning och hjälper en kvinna att hitta sin kroppsform.

Här står jag i min finaste omlottklänning och hjälper en kvinna att hitta sin kroppsform.

Vi ska börja blicka framåt mot klänningarna och gå igen hur man kan tänka kring olika modeller och kroppsformer. Snart kommer den första tipset!

För några av er innebär det att vara ”mode-modig” när man bär klänning. Byxtjejer kan ibland tycka att det är lite knepigt att ta steget och bära klänning eller kjol på jobbet. En del undviker klänning och kjol på hösten och våren för att man måste ha strumpbyxor. Sen finns det ju de som älskar klänningar.

Jag tänkte i alla fall att vi skulle smyga igång det här med klänningar och känna lite på ämnet. Som stilexpert tycker jag att omlottklänningen i trikå är en bra ”nybörjarklänning”.  Eller…? Ni är, som alltid, välkomna med era synpunkter!

 1. Vilken jättefin klänning du har på bilden. Älskar klänningar och framför allt omlottklänningar, ser fram emot ”klänningsinläggen”.

  1. Kul Pernilla! ja, jag lovar att göra mitt bästa så att det blir läsvärt och matnyttigt!! Hojta till om det är något som du saknar. Inläggen rullar på en bit framöver. 🙂 Kram

  1. Eller hur?! Visst är den så himla fin. Det är en favorit från Diane von Fürstenberg. Berättar mer i separat inlägg till helgen. Jag är precis som du – älskar också klänningar!

 2. Hej, jag tycker verkligen om klänningar och har köpt många de senaste åren. Men jag använder dem nästan aldrig. Gjorde det mycket när jag var yngre. Jag cyklar mycket och är bekväm i jeans och blus eller kofta men vill verkligen börja använda klänning mer. Tips på strumpor och bekväma skor som kan passa till olika klänningar kanske skulle ge mig en skjuts i rätt riktning. Jag är realist så jag vet att jag inte kommer att börja använda höga boots eller pumps (även om de finns i garderoben). Mvh Helena

  1. Du, det är en jättebra idé och det finns fler som vill att jag ska skriva om strumpor. Men du, hur brukar du göra på sommaren? Skippar du strumporna då? Bär du klänningar mer frekvent då? Glada hälsningar katarina

   1. På sommaren är det enklare, då har jag inga strumpor och sandaler eller ballerina.
    Använder kjol och klänning på sommaren men inte när man behöver ha strumpor. Då händer något, tydligen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..