Ska vi vara ”mode-modiga”?

Du behöver inte plötsligt byta stil som jag gjorde på MåBra-kvällen i Linköping bara för att du antar min mode-utmaning. Bild: Marcus Fasth

Du behöver inte plötsligt byta stil som jag gjorde på MåBra-kvällen i Linköping bara för att du antar min mode-utmaning. Bild: Marcus Fasth

Alltså, jag skulle vilja utmana er på en liten grej. Jag vet inte om det låter sig göras eller om ni ens tycker det är skoj men jag provar. Jag skulle vilja vara lite mer ”mode-modig” och tänkte utmana er den här veckan! 

Tanken väcktes med citatet från i torsdags och det slog mig hur många det är som sällan eller aldrig litar på sin egen stilkänsla. Vanedjur som vi är går vi i samma kläder för det mesta. Vi är många som sällan provar nya klädkombinationer, andra färger eller stilar.

Är du ”mode-modig”? Ingen utmaning är nämligen för liten. Nivån sätter man själv och allt är okej så länge man själv känner att man har gjort något annorlunda och testat gränserna en smula. Det kan det handla om att bära plagget som alltid bara har hängt i garderoben, nagellack för den som aldrig målar naglarna eller ett nytt plagg. Du kan vara ”mode-modig” när som helst under den kommande veckan.

När man har varit ”mode-modig” skickar du en bild och några ord om det till min mejl: stilexpertenkatarina(a)gmail.com. Jag publicerar era ”mode-modiga” outfits nästa vecka. Vill ni så kan jag länka till era bloggar. Vill ni hellre vara anonyma så får ni skriva ett alias och skicka en huvudlös bild.

Vad tror ni? Kan det funka? Vågar vi vara *mode-modiga”?

LOADING..