Tydligare tunika-tips

Idag ger jag ett tydligare svar om hur du ska tänka med detaljer vid bysten!

Idag ger jag ett tydligare svar om hur du ska tänka med detaljer vid bysten!

I det tidigare inlägget tunika-tips tipsade jag er om att vara observanta med detaljer vid bysten då de kan antingen hjälpa eller stjälpa. Bloggläsaren Cecilia ville veta mer om exakt vad det är för detaljer. Tänk så här:

Detaljer drar till sig blickar och när något hamnar i fokus har det en tendens att ”lysa upp” området. Det i sin tur kan vara både positivt och negativt. Det är olika från plagg till plagg och från person till person.

Detaljer såsom rynkor, veck och volanger typiska blickfångare som förstorar eftersom de ”bygger på”. Andra typer av detaljer såsom mönster, linjer och ”gränser mellan två sorters material” är inte fyllt så förstorande men likväl blickfångare.

En person måste själv ta ställning från plagg till plagg om skärningen, snittet eller modellen på just den specifika tunikan passar eller ej. En del önskar lite mer fokus upptill medan andra helst vill att det ska vara så osynligt som möjligt.

Jag hoppas att det gav dig Cecilia och alla ni andra som läser bloggen en lite mer tydlig bild av ”hjälpa eller stjälpa” när det gäller tunika-tipset!

LOADING..