Berätta om era favoritjeans!

Här går jag i mina favoritjeans

Här går jag i mina favoritjeans ”Niki blue jeans” från Filippa K.

Hörni tjejer, jag har en idé som jag tror att ni kommer att älska. Ämnet är jeans. Bara det säger ju allt, eller hur? Nåja, min idé kräver lite förberedelse och hjärnan går för fullt.

Men först, skulle ni kunna skriva och berätta om era favoritjeans, märke och modell i kommentarsfältet? Tack snälla på förhand

 1. Älskar jeans och jeanskjolar. Mina favorit jeans är Just R Love High Tess Gold. Man kan bära dom åtsittande (med hög midja) eller nedhasade i baggy stil. Jag har köpt en storlek större bär dom baggy – dom är dekorerade med guldfärgade detaljer och strass vilket ändå gör att dom ser väldigt dressade ut.

 2. Jag har alltid haft Levi’s modeller, men nu har jag hittat Mos Mosh Glam. Jag har köpt 3 varianter sedan november, ett par svarta med stretchtyg, ett par med mörk jeanstvätt och nu senast ett par ljusblå jeans inför sommaren. Dessutom har min mamma köpt ett par beige som hon har lånat ut till mig. 🙂 Jag tycker att passformen är bra på mina lite knubbiga ben och det är snygga detaljer med paljetter vid fickorna. Jag är vanligtvis inte så mycket för lull-lull, men dessa känns dressade och bekväma samtidigt.

 3. Hei hei. Jeg har ingen spesiell favoritt. Jeg leter stadig etter de perfekte paret. De tre jeg bruker mest er Malene Birger med sleng(ikke mye brukt), HM boyfriend som du har anbefalt,og Filippa K, Gracie.
  Dine ser veldig fine ut. De ser ut som de ikke er helt skinny tight eller?
  Klem

 4. Så gärna, men förbered dig på en roman 😉

  Mina absoluta favoritjeans har nu 10 år på nacken. Det enda kravet jag hade var passformen, prislappen var oväsentlig vid tillfället då de införskaffades, snälla föräldrar… Efter att ha provat igenom i princip alla jeans som fanns att uppbringa i min hemstad så hamnade jag tillslut på JC där jag får hjälp och efter ett par försök får jag på mig The Jeans. Oh la la! Ett par Davys i en mellanblå variant med bootcut och helt perfekt längd (efter uppläggning). Dock hamnade de i garderoben under några få år, men målet att komma i dom igen fanns hela tiden. Och den dagen jag fick på mig dom igen upplevde jag samma känsla som när de köptes. Nuförtiden är det med försiktighet jag använder dom eftersom de är otroligt slitna, och snart kommer gå sönder och då i rumpan. Men de kommer nog få stanna kvar i garderoben ändå, för de går inte att ersätta. Jag har försökt. Men kanske att jag gör ett nytt försök efter sommaren och då kör samma metod igen – provar igenom alla jeans i hela stan 😉 För självklart finns ju inte The Jeans kvar att köpa :-/

 5. Jag hittade ganska nyligen ett märke som heter MAC. Hög midja och skön passform. När jag var yngre var det Gul&Blå eller Levis, men har alltid gillat jeans som har lite högre midja.
  Kram Anita

 6. Jag gillar Levis ID Demi Curve med hög midja. Just nu är utsvängda à la 70-tal favoriterna men jag har även skinny och raka i både svart och blått. Lee Marion är också en bra modell.

 7. Det är sååå jobbigt att hitta jeans som sitter bra. Jag har haft ett enda par (Crocker) som jag slitit på senaste året, men de har säckat ihop helt så för några veckor sedan var jag tvungen att ge mig ut och leta ett par nya. Hade otippad tur i första butiken och testade ett för mig nytt märke: G-Star (i modellen Lynn).

  https://www.g-star.com/en_se/product/women/jeans/20.0.60367.6252.89

  De passade både i rumpan och midjan, vilket typ aldrig händer mig – normalt brukar de jeans jag provar ”glappa” i midjan, eller vara för tajta om rumpa/lår. (Är säkert inte ensam om det.) Plus att bakfickorna gjorde rumpan snygg/kurvig. Viktigt. ;D Det enda som inte var helt perfekt var att de var tajta hela vägen, d v s även smala längst ner. Helst hade jag nog velat ha dem något rakare nertill. Men jag köpte dem ändå. 🙂

 8. Jeans skall man vara sparsam med att köpa eftersom produktionen inte alls är miljövänlig. Till exempel nudie försöker göra mer ekologiska jeans, men det finns andra märken också. Det gäller alltså verkligen att hitta rätt passform så att man inte handlar i onödan. Jag alskar Lee Scarlett eftersom de helt enkelt är både snygga och sköna. Dock töjer de sig lite väl mycket efter ett par dagar. Jag är nyfiken på riktigt ekologiska jeans som märkena KOI och Kyuichi. Väldigt lurigt att handla jeans på nätet dock – det skulle jag aldrig våga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..