Shoppa inte när du…

Att shoppa eller inte? Du ska undvika shopping och absolut inte shoppa om du känner igen dig i någon av de tre punkterna på min lista.

Att shoppa eller inte? Du ska undvika shopping och absolut inte shoppa om du känner igen dig i någon av de tre punkterna på min lista.

Det är kul att shoppa men det finns tillfällen när du ska undvika shopping och inte handla någonting – här är tre tillfällen när du inte ska shoppa!

Klicka på länken för att komma till mina tre gyllene ledord för shopping.

  1. Det där med tröstshoppingen håller jag inte riktigt med om. Blir kanske inte de bästa köpen alla gångerna, men nog känns det bättre med lite nytt efter en trist arbetsdag eller bråk med tonåringarna hemma. Och för min del definitivt bättre än chokladfrossa 🙂 Tack för en bra blogg!

    1. Jag förstår vad menar 🙂 Det är jag som tackar för att du är här bidrar!

  2. Nedsparad i telefonen så jag alltid kan se den 🙂 För det behövs med jämna mellanrum! Men annars bra tips tycker jag, för mig är det så som det står – planering, sparade pengar och inga impulsköp som gäller. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..