Stilexpertens blogg på MåBra fyller 1 år

Det här är mina flickors favorittårta och den hade jag så klart velat bjuda er på idag för att fira att bloggen fyller ett år.

Det här är mina flickors favorittårta och den hade jag så klart velat bjuda er på idag för att fira att bloggen fyller ett år.

Hipp, hipp, hurra – idag fyller den här bloggen 1 år vilket betyder att jag har varit bloggande stilexpert på MåBra:s hemsida i ett helt år. Tänk vad tiden går fort!

Jag välkomnade er till bloggen och skrev om mina tankar kring innehållet, bland annat skrev jag så här:

”Det handlar inte bara om de senaste trenderna eller de ”flashigaste” modeplaggen. Jag fokuserar på att klä kvinnor utifrån sina egna förutsättningar – figurmässigt, plånbokssmart och livsstilsmatchat.”

Det är fortfarande mitt mål när det gäller innehållet på bloggen. Här ska det finnas något för alla oavsett kroppsform, plånbok och livsstil.

Den här bloggen är till för er! Hade jag kunnat så hade jag bjudit er alla på tårta för att fira den här dagen. Jag är så tacksam för den glada stämning och den energi som ni kära läsare bidrar med. Era kommentarer, era mejl och era hej när vi träffas på stan betyder så enormt mycket.

I morgon bloggar jag som tvååring men före dess så vill jag skicka mitt varmaste tack för det här första året – TACK!

Psst! Här är en länk till mitt allra första inlägg för dig som vill färska upp minnet hur det såg ut på stilexperten.mabra.com den där dagen för ett år sedan.

  1. Tänk att 1 år redan har gått…kommer så bra ihåg då du skrev att du skulle börja blogga här på Må Bra 🙂 Tog en tid för mig att hitta hit kommer jag oxå ihåg…trodde på något sätt att det skulle vara invecklat, men det e det ju verkligen inte 🙂 Grattis (lite försenat) på ett års dagen och så önskar jag lycka till i fortsättningen 🙂 Kramiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..