Jeanstjejer titta hit – i morgon kommer jeansjackor!

Jeanstjejer se hit! I morgon kommer 11 jeansjackor som du garanterat kommer att gilla om du är förtjust i vårens jeanstrend!

Jeanstjejer se hit! I morgon kommer 11 jeansjackor som du garanterat kommer att gilla om du är förtjust i vårens jeanstrend!

Vi är mitt uppe i temat vårjackor och bloggen är full av snygga, trendiga jackor för dig som är sugen på något nytt i garderoben. I morgon har jag valt ut 11 jeansjackor och bland dem ett par som är riktigt snygga att bära som antingen jacka eller kavaj.

Jeansjackan är en klassiker som just i år är extra trendig, här kan du se en chefredaktör för en annan tidning som gillar jeans och matchar det riktigt snyggt. Dessutom lathunden styla jeansjackan på 7 sätt för dig som missade den. Som sagt, jeansjackan är lite extra trendig i år och därför uppmärksammar jag det lite extra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..