Vårens trendfrisyr i Sveriges radio P4

Här står jag med Sveriges radio P4:s programledare Anna Hanspers och pratar om trender.

Här står jag med Sveriges radio P4:s programledare Anna Hanspers och pratar om trender.

Några av er kanske hörde att jag gjorde en tredagars trendspaning för Sveriges radio P4 Malmöhus och programledaren Anna Hanspers onsdag till fredag förra veckan?

Vi pratade bland annat om 70-talet, de vida jeansens comeback och fransar på väskor. Extra kul var att vi hann med lite frisyrer och jag nämnde att vårens frisyr är lite vågigare, axellång och en blandning av mörkt och ljust. Jag bad min favoritfrisör i Malmö, Catrin Wiktorsson på salong En trappa upp att skicka bilder på vårens hetaste frisyr ”wobben” för er som är sugna att hänga på trenden.

Mjuka glansiga lockar i en lång page är vårens trendigaste frisyr.

Mjuka glansiga lockar i en lång page är vårens trendigaste frisyr.

En wave bob eller "wobben" som den också kallas enligt frisören Catrin på salongen En trappa upp i Malmö.

En wave bob eller ”wobben” som den också kallas enligt frisören Catrin på salongen En trappa upp i Malmö.

Fler tips på bra frisörer! Här kan ni se ett tidigare inlägg om favoritfrisörer där alla ni läsare var välkomna att skriva och tipsa om era frisörer runt om i landet. Tänk på att det fortfarande går bra att tipsa – ju fler desto bättre!

  1. Jag hörde lite av trendspaningarna förra veckan. Lite roligt var att jag hade lagt in ett kollage med 70-talet på tisdagen. Log lite för mig själv när jag hörde utställda jeans och fransar på väskan.
    Bästa frissan är Marva på Fake i Helsingborg. Kram Anita

    1. Kul att vi hade samma! Kände inte till Marva på Fake i Hbg. Tack för tipset – jag är säker på att även bloggläsarna uppskattar det. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..