Den kreativa stilen

Den kreativa stilen sticker ut med sina färger och mönster!

Den kreativa stilen sticker ut med sina färger och mönster!

Så har turen kommit till den kreativa stilen, full av färger och mönster i en salig blandning. Kom ihåg att det här är en stil där man inte räds för att gå sin egen väg eller uttrycka sin egen känsla för stil – hur tokigt, galen och härlig den än må uppfattas av andra.

Personligen tilltalas jag av den här stilen men värst ”maxad” är jag inte. Däremot gillar jag verkligen att man får vara precis som man vill utan att bry sig om vad andra tycker. Det krävs lite mod och lite tålamod i sökandet efter de där lilla extra som ingen annan har.

Vad tycker ni om den kreativa stilen – bäst när den är på kläderna eller snyggast hemma?

Den kreativa stilen hemma är lekfull och färgstark.

Den kreativa stilen hemma är lekfull och färgstark.

  1. Jag gillar den kreativa stilen som sköna inslag i det mer klassiska, både i klädsel och inredning. Men enbart kreativt färgkaos blir för mycket för mig. Fast just Josef Francks tyger, som du illustrerar med, tycker jag kan blandas och användas i överflöd. Märkligt matchbara – och vackra!

    1. Ja, jag kan tänka mig att man har vant sig vid färgblandningen och vågar matcha färgerna på kuddar och liknande eftersom man har matats med inspirationsbilderna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..