Vem har bestämmer stilen hemma hos dig?

Hemma hos Christina kompromissar man kring inredningen, hur är det för er?

Hemma hos Christina kompromissar är det mer maskulint än romantiskt, hur gör man för att klara utmaningen?

Känner ni igen er i det som Christina T skriver om att ”tvingas” kompromissa när det gäller inredningen? Vem har mest makt över möblerna och bestämmer stilen där hemma? Berätta! Ovan ser ni det som Christina skrev i kommentarsfältet i det här inlägget.

Jag och min favoritfåtölj.

Jag och min favoritfåtölj.

Här sitter jag hemma i min favoritfåtölj, ingen annan i familjen gillar att sitta i den eftersom de påstår att den är hård och obekväm. Lika bra eftersom jag får ha den i fred men det är inte alltid lätt. Katten har också utsett den till sin favorit…

  1. Min man och jag har ganska lika smak vad gäller heminredning och även klädstil. Så vi kamperar rätt bra ihop vad gäller just den delen. Däremot kanske han inte tycker att vi ska lägga ner så mycket pengar på sådan saker som jag kanske tycker att vi borde. Så det är väl där det blir lite av en kompromiss. Kram Annika

  2. Hemma hos oss möts sambon och jag i det klassiskt svensk-danska, som båda gillar. Men jag skulle vilja plocka in fler trendiga inredningsprylar (och byta ofta) samt öka mysfaktorn med mer tyger. Och sambon skulle vilja rensa och göra allt striktare. Som tur är möts vi på mitten och trivs bra där båda två ;)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..