Olika stilar i spåret och på bloggen

Exempel på en sportig, inte  så jättesnygg stil men som funkade i Mångsbodarna under Vasaloppet. ;)

Exempel på en sportig, inte så jättesnygg stil men som ändå funkade i Mångsbodarna och under Vasaloppet. Det där med en vit tajt mössa är ingen favorit kan jag konstatera så här i efterhand.

I morgon och de nästkommande dagarna ska det handla om olika stilar och hur de kännetecknas, se lathund här. Det blir ett inlägg för varje stil – en med kläder och en på inredning.

För att göra det så enkelt och tydligt kommer jag att försöka hålla gränsen mellan de olika stilarna så tydlig som möjligt. Som ni alla vet, så är det ju inte alltid så lätt och olika detaljer kan passar in och rubriceras som fler än bara en stil. Som sagt, i morgon börjar vi och först ut är den romantiska stilen!

På tal om stilar så vill jag lova att det fanns många sorter i Vasaloppsspåren. Jag börjar äntligen förstå att jag har skidat 90 kilometer och nu njuter jag verkligen av att ha gjort det. Men ärligt talat, jag måste göra något åt den vita mössan. Inte är den speciellt stylish! Vill du ha den korta historien om mitt Vasalopp rekommenderar jag att du läser om min förvandling från soffpotatismitt träningsgäng, motgången och målgången!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..