Föreläsning om stil, kläder och mode i Kristianstad

Lyssna på Katarina Althin som föreläser om stil och kläder i Kristianstad på Quality Hotel Grand torsdagen 5 mars. Foto: GP

Lyssna på Katarina Althin som föreläser om stil och kläder i Kristianstad på Quality Hotel Grand torsdagen 5 mars. Foto: GP

Sätt guldkant på vardagen och dra med dig väninnorna på denna inspirerande och härliga föreläsning om kläder och stil för kvinnan mitt i livet. 

”Känner du igen känslan av att ha en full garderob men inget att ta på dig? Eller önskar du att någon annan, som förstod din stil, sa vad du skulle klä dig i och vad du faktiskt passar i. Tänk om garderoben vore full av snygga och välsittande plagg istället för felköp och oanvända reafynd?”

När du lyssnar på stilexperten Katarina Althin kan du vara säker på att du får verktygen till att hitta din egen personliga stil och få koll på garderoben. På ett enkelt och och tydligt sätt delar hon med sig aav knepen för att klä fram en smickrande figur – oavsett kroppsform eller storlek. Tonen är lättsam och igenkänningen är hög när Katarina visar hur ”rätt” mode inte alltid är rätt. 

När man är nöjd med utsidan mår man bättre på insidan och Katarina är stilexperten som skippar pekpinnar och modemåsten. Föreläsningen visar dig hur du på ett enkelt sätt att ta kontroll över den egna stilen, garderoben och framför allt hur du shoppar smartare. 

Efter kvällen med Katarinas stiliga tips och handfasta råd kan du vara säker på att inspirationen flödar och du är redo att plocka fram ditt stiligaste jag!

Så här beskrivs föreläsningen som jag ska hålla i Kristianstad i morgonkväll. Det finns några platser kvar i lokalen och du kan boka sista-minuten-biljetter om du klickar här: Katarina föreläser i Kristianstad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..