Sju sätt att styla jeansjackan

Sju smarta sätt att styla din jeansjacka!

Sju smarta sätt att styla din jeansjacka! Bildkälla: gurl.com

Lite tidigt att plocka fram jeansjackan men när jag hittade bilden på hur du kunde förändra stylingen på en jeansjacka på sju sätt var jag bara tvungen att visa er. Jag gillar City Chic allra mest och har nog svårt att se mig i stylingen Funky men man ska ju aldrig säga aldrig…

Vad säger ni, har ni några favoriter?

  1. Hej – undrar lite om du kan tipsa lite hur man kan bära det lite mer ”boxiga” modet som är hett just nu, med korta vida tröjor, vida kjolar osv. Jag är lång, bred över axlar och höfter och kurvig i min figur, inte direkt trådsmal, men inte heller tjock, bara.. stadig liksom. När jag provar boxiga överdelar så blir jag helt fyrkantig! Och ändå tycker jag det är snyggt på andra – har du något tips eller är det bara att inse att det boxiga modet inte är för mig?
    Undrar också hur du ställer dig till håliga jeans – också något jag gillar på andra men tycker är svårt att bära själv. Tack för en bra blogg!

    1. Självklart, det ska jag fixa! Förstår vad du menar. Den boxiga stilen är inte helt lätt att få till alla gånger. Ge mig lite tid bara. Vasaloppet du vet… 🙂 Trevlig helg och tack för din kommentar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..