Jojk, VM-silver och Oscarsklänningar

Röda mattan på Oscarsgalan, här på stilexperten.mabra.com kör vi en klänningsomröstning och klänningstips som du inte vill missa i morgon!

Röda mattan på Oscarsgalan, här på stilexperten.mabra.com kör vi en klänningsomröstning och klänningstips som du inte vill missa i morgon!

Fulltecknad helg med Melodifestivalen med Jon Henriks jojk, VM-silver i Falun tack vare Stina Nilsson och Ida Ingemarsdotter och sist men inte minst, Oscarsgalan och alla dessa vackra klänningar på röda mattan. Har ni hängt med på allt den här helgen? Själv missade jag mellon men knep silvret och nu på morgonen har jag uppdaterat mig på klänningarna.

Nu till det viktigaste i morgon kör vi en annorlunda klänningsdag här på bloggen. Totalt kommer jag att bjuda 20 vackra klänningar, två åt gången och ni får rösta vem som är bäst. Utöver det, så kommer jag att skriva ett tips eller en kommentar för varje klänning. Ni vet, sådant som kan vara bra att veta nästa gång ni själva är på jakt efter en finklänning.

Så, kika in på bloggen under morgondagen och rösta fram de bästa klänningarna och få de bästa stiltipsen på samma gång!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..