Stilexperten är smart in the dark

Snygg och smart i mörkret med det coola reflexbältet från Smart in the dark.

Snygg och smart i mörkret med det coola reflexbältet från Smart in the dark.

Kolla in de snygga och coola reflexerna som jag hittade hos Smart in the dark, ja egentligen är det ju det justerbara reflexbältet som jag fastnade mest för. Det finns praktiska och smarta reflexbälten som funkar till träningskläderna men någon motsvarighet inom modevärlden har ju inte riktigt funnits, tills nu! Reflexbältet finns i lite olika mönster men jag fastnade för Norrsken, det kostar 429 kr och du hittar det här.

Använder du reflexer till vardags och i så fall, vilken typ av reflex brukar du ha?

  1. Hei hei.. Så fine, de skal jeg prøve å få tak i. Jeg bruker alltid refleks, sånne ”greier” som man tar rundt håndleddet.
    Klem

  2. När jag är ute i mörkret har jag alltid en gammaldags reflexbricka fäst på höger lårets yttersida. Men denna såg spännande ut. Jag gillar inte reflexväst men eftrsom min man gör det så syns vi ju båda bra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..