Moderåd igår och stiltips i morgon

Kreativiteten flödade och vi i sortimentsrådet fick ta del av moodboards, kommande kollektioner och spännande tankar om framtiden.

Kreativiteten flödade och vi i sortimentsrådet fick ta del av moodboards, kommande kollektioner och spännande tankar om framtiden.

Igår hade jag förmånen att sitta med i ett sortimentsråd hos ett modeföretag i Borås. Tillsammans med en panel av duktiga och driftiga personer fick jag tycka till om klädsortimentet  och komma med synpunkter på kvalitéer, priser och passform. Det är så spännande med allt som händer på jobbet just nu!

Vi klämde och kände på dagens kollektion, synade sömmar (inte bokstavligen) och försökte se möjligheter.

Vi klämde och kände på dagens kollektion, synade sömmar (inte bokstavligen) och försökte se möjligheter.

Idag förbereder jag en inspirationsföreläsning om stil för kvinnliga företagare som jag ska hålla i morgon. Dessutom ska jag moderera ett samtal på scen med tre intressanta kvinnor som alla har satsat på en karriär inom kläd- och modebranschen. Men mer om det i morgon, funderar på att ha den här tröjan. Vad tror ni om det, är den passande för en stilexpert på inspirationsföreläsning?

  1. Mmmm, svaret på den frågan vet bara du själv, beroende på din känsla när du bär tröjan. Självsäker och kontroll över situationen? Wear it! Minsta osäkerhet? Ta något av dina ”säkra kort” som jag är säker på att du har i garderoben… Själv är jag övertygad om att du kommer att se kanon ut i både tröjan, eller vad du än väljer!

  2. Allt klär en skönhet så det spelar nog ingen roll vad du tar på dig. Skämt å sido håller jag med Eva i hennes svar. Tröjan är jättesnygg och det kommer du också att vara vare sig du väljer den eller något annat. Ha en fin kväll. Kram Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..