Dubbelhäftande tejp en räddare i nöden

Den dubbelhäftande tejpen har jag alltid i väskan och den har varit min räddare i nöden många gånger.

Den dubbelhäftande tejpen har jag alltid i väskan och den har varit min räddare i nöden många gånger.

När det gäller stilen ska du alltid sträva efter att ha full koll på detaljerna och förutom de här småsakerna så ska du också vara snabb att fästa slokande fållar på både byxor och kjolar. Jag har alltid små dubbelhäftande tejpbitar i handväskan och jag kan lova att dessa småbitar har kommit väl till pass många gånger.

Förutom att provisoriskt tjepa fast fållar kan man rädda mycket med dubbelhäftande tejp! Fallande axelband kan sättas på plats, små envisa glipor kan tejpas igen och kittlande tvättinstruktioner kan fästas.

Klipp småbitar från en stor tejprulle från byggmarknaden eller köp ett lyxiga etui med färdigpackade bitar hos till exempel Twilfit. Tjep som tejp, så länge den är dubbelhäftande funkar det mesta men se bara till att avlägsna allt före tvättmaskinen ska göra sitt jobb.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..