Fynd eller felköp, det återstår att se…

Det återstår att se om den fina tröjan från Whyred blir ett fynd eller felköp.

Det återstår att se om den fina tröjan från Whyred blir ett fynd eller felköp.

Vi har ju pratat om våra reafynd tidigare och ni är många som har gjort fynd förstår jag. Hoppas nu också att de kommer till användning på riktigt. För som ni alla vet vid det här laget, ligger ”fyndet” bara i garderoben klassas det som felköp.

Härom dagen åt jag lunch med en väninna och snabba som vi var hann vi med ett par butiker också. Jag gjorde nog ett litet kap skulle jag vilja påstå. En ”märkeströja” från Whyred i 100 procent merinoull till det facila priset av 299 kr (ordinarie närmare 1000 kr). Men…

Tröjan är vid och ”boxig” i formen och alltså inte det bästa för min figur. Till sin fördel har den att den är tunn och följsam och då kan den bli klädsam ändå. Tiden får helt enkelt visa om det blir ett fynd eller felköp. Jag gjorde helt enkelt som någon av er läsare (minns inte vem) och testar lite nytt när det nu inte kostar skjortan.

  1. Det var ju verkligen ett kap. Hoppas du får användning av den också. Undrar om du och jag har ganska lika kroppsform för den modellen är inte heller riktigt det optimala för mig. Men jag har ändå några tröjor i den modellen som jag faktiskt har använt rätt mycket. Skickade dig ett mail med kopior från Måbra som jag var med i. Ha en riktigt skön helg. Kram Annika

    1. Tack Annika, ska genast kolla mailboxen. Kul! Ja, vi får se hur det blir med tröjan. Önskar dig en fin fredag. Glöm inte att kika in i morgon! 😉 Kram

      1. Tack snälla! Klart jag kikar in imorgon. Det har ju blivit en vana att titta in till dig varje dag. Eller ett beroende om man vill kalla det så, men vana känns bättre. 🙂 Kram

  2. Om man är hyfsat smal / normalbyggd och med något så när kvinnlig figur, är s k ”boxiga” klädesplagg fullständigt hopplösa (haha, ”fyrkantiga” låter inte hälften så flashigt!). Mitt radikala tips, om du gillar kvaliteten, är att sy in den – det går faktiskt bättre än man skulle tro.

    1. Visst är det så, håller med dig Claire och om det blir en favorit så är det nog möjligt att den får en lite ”makeover”. Trevlig fredag! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..