Spara och slösa

Det är dags för billigt och dyrt, kan du se skillnad på "spara" och "slösa" den här gången?

Det är dags för billigt och dyrt och jag har hämtat inspirationen från den här bilden. Kan du se skillnad på ”spara” och ”slösa” den här gången?

En stil och två plånböcker! Spara betalar 1 526 kr och slösa betalar 8 894 kr. Jag tror att det är ganska lätt att se skillnaden på billigt och dyrt om man kikar närmare på klockorna men likväl är det fascinerande hur stor stort prisskillnaden är och hur lika de två stilarna är, tycker ni inte det? Lite senare idag lägger jag som vanligt ut länkar till alla plagg. Kika in då för det vill ni inte missa! Kanske något för alla hjärtans dag kanske?

Vid första ögonkastet är det svårt att avgöra vilken av de två stilarna som man få betala mer för.

Vid första ögonkastet är det svårt att avgöra vilken av de två stilarna som man få betala mer för.

Stilen är densamma men kan du se skillnaden?

Stilen är densamma men kan du se skillnaden?

  1. Snygg outfit. Jag skulle kosta på mig kläder & klocka och spara lite på väskan som man lätt tröttnar på. När jag ser detta dyker en fråga upp om smycken och hur man blandar metaller utan att det blir rörigt. Hur mixar jag bäst vitt- och rött guld resp. silver? Vad ska man tänka på för en bra helhet? Glad för ett inlägg någon gång framöver om detta 🙂 Ha en bra dag!

    1. Bra fråga, det är egentligen tycke och smak som sätter gränserna. En del gillar att blanda medan andra inte gör det. Men det är bra, jag ska nog ta upp det framöver. Ha en bra dag du med! 🙂

      1. Jag tycker det är snyggt, gillar ”bling” och djurmönster. dock har jag ingen vid eller ens A-formad kjol i min garderob, men blev lite sugen nu på att ge mej ut och prova!

  2. Snyggt. Och vad kul att man kan hitta en liknande outfit till billigare pris. Den nedre är dyrast men vid en snabb anblick är det svårt att se. Men som du skriver så syns det rätt tydligt. Ha en underbar torsdag. Jag skrev förresten också ett inlägg om slösa och spar för någon dag sedan. Kram Annika

  3. Märkte oxå ganska snabbt att bild nummer två e den som e den dyrare.Kockan o armbandet som avgjorde det för mig 🙂

    1. Det är ju så det är, har man skarp blick så syns det. Men jag tror minsann inte att det hade varit lika lätt om man inte hade sett märkena. Ha det bra idag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..