I kulisserna med MåBra på Villa Thalassa

Vi fick lov att "härja fritt" under modefotograferingen på Villa Thalassa. Möbler åkte hit och dit för att göra modereportaget i MåBra:s maj-nummer till succé.

Vi fick lov att ”härja fritt” på Villa Thalassa och vi möblerade om rätt friskt inför modejobbet i MåBra:s maj-nummer. Från vänster: modeassistent Victoria, makupartist Pamela och fotograf Simon. Modellen heter Viktoria och skymtar under ”bubblan”.

Jag har precis fått se bilderna från fotograferingen som kommer i maj-numret av MåBra. Wow alltså! Jag tror verkligen att ni kommer att gilla det. Ska inte förstöra överraskningen men en liten ”sneakpeak” på några av de fantastiska miljöer som vi byggde upp på Villa Thalassa kan jag bara inte hålla mig från att dela med mig av.

 

Villa Thalassa bjöd på fantastiska miljöer och vi kunde inte valt ett bättre ställe konstaterade vi flera gånger under dagen.

Villa Thalassa bjöd på fantastiska miljöer och vi kunde inte valt ett bättre ställe konstaterade vi flera gånger under dagen. 

Det började nästan bli mörkt på slutet. Det här var sista bilden för dagen och det var ett trött men nöjt team som gärna hade checkat in och "haft helg" på Villa Thalassa.

Det började nästan bli mörkt på slutet. Det här var sista bilden för dagen och det var ett trött men nöjt team som gärna hade checkat in och ”haft helg” på Villa Thalassa. Istället åkte vi alla hem och jag åkte på en rejäl förkylning.

 1. Åh, så roligt med fotograferingar. Jag har faktiskt blivit fotad med Måbra en gång. Och det är något av det roligaste jag gjort. Nu är det ju åtta år sedan så nu är jag för gammal för att få göra sådant. 😉 Men kul var det. Drömmer fortfarande om att få göra något likande. Det var Anki Sydegård och Vivi Alström som var med bland annat. Ska bli kul att se reportaget. Kram Annika

  1. Åh, har du? Så roligt. Har du kvar numret? Och nej, du är inte för gammal och vem vet, det kanske bli aktuellt igen?! Anki är moderedaktören och Vivi motsvarande för skönhet, det är så roligt att jobba med dem så jag förstår att det var en upplevelse.
   Stor kram

   1. Jodå, jag har kvar numret. Jag ska kolla när jag kommer hem när det var. Om du vill kan jag scanna artikeln så får du se. Det var superkul. Det roliga var att bara någon vecka efteråt fick jag vara med i tidningen Laura också, den finns ju tyvärr inte längre. Och det var också superkul. Det vara nere i Malmö jag var då. Roligt att de jobbar kvar Anki och Vivi. Och näe, det blir nog inte aktuellt igen. Men kul skulle det vara. Kram Annika

    1. Jättegärna! Får jag lov att lägga upp det här till och med? Vore jätteskoj. Låt mig ställa frågan rent hypotetiskt *hos, host*. Om någon knackade på dörren och och frågade dig, skulle du vilja göra det igen då?

     1. Självklart får du lägga upp det på din blogg. Jag ska scanna tidningen när jag kommer hem. Och absolut att jag skulle vilja göra det igen om någon knackade på dörren och frågade. 🙂 Men glädjetjut skulle jag ropa ja! Kram

 2. Väl placerade cirklar om tidning nr 5 😉 På första bilden fattade jag inte först varför du hade gjort så, men när jag såg bild nr 2 och 3 så föll polletten ner. Ska bli kul och se slutresultatet! Kram

  1. Hihi.. ja, det är lite busigt men så är det ju ett fotojobb gjort exklusivt för tidningen men jag villa ju bjussa på en liten tjuvkik. 🙂 Kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..