Trivs ni här på bloggen?

Lite "vintage" skulle man kunna säga om den här bilden från 2011, samma plats men både glasögonen och datorn är utbytta.

Lite ”vintage” skulle man kunna säga om den här bilden från 2011, samma plats men både glasögonen och datorn är utbytta.

Det här med bloggen, jag måste bara fråga er hur ni upplever det med att lämna kommentarer. Pernilla skriver att det är krångligt och jag har bett henne förklara lite närmare vad hon menar. Själv hade jag lite svårigheter att komma in igår men nu ska felet ska vara fixat och allting ska fungera som vanligt.

Jag tycker mig märka att det går upp och det går ner, ibland många kommentarer ibland få. Vad säger ni om bloggen som plats? Ni som är här inne dagligen tillsammans med mig, hur upplever ni det?

 1. Hej,
  Kände att nu måste jag lämna en kommentar fastän jag aldrig gjort det. För jag gillar verkligen din blogg! Och är här i princip dagligen. Men just det där med att kommentera – det blir sällan av för det känns lite krångligt och ovant. Testar nu om det funkar och återkommer kanske mera sedan…

  1. Men åh, så roligt att du ändå tog dig tid. Tack för dina positiva ord, jag uppskattar det så. Det sägs ju att allt har sin början någonstans så jag hoppas få möjligheten att höra av dig fler gånger! Hälsar Katarina

 2. Jag tittar in dagligen även om jag sällan skriver kommentarer. Har följt dig en längre tid och tycker fortfarande att det dyker upp nya och användbara tips. Fortsätt så!
  Carina

  1. Ja, jag försöker verkligen att göra mitt bästa så att bloggen inte ”går på tomgång” för dig och andra som har följt mig sedan en tid. Tack snälla för dina ord!

  1. Så kul Malin, välkommen hit! Jag hoppas att du ska trivas och hitta saker som passar dig. Kom ihåg att du kan alltid hojta till om du saknar något eller bara vill ha lite andra ögon på någon stilig fundering. Du vet, här finns ju inte bara jag utan även en hel hop läsare som har massor med bra saker och tips att komma med. Varmt välkommen ska du vara och tack för att du skrev en kommentar.

 3. Hej jag tittar också in dagligen men har aldrig skrivit en kommentar. Jag uppskattar verkligen din blogg och hoppas att du fortsätter så. Britt-Marie

  1. Någon gång ska ju alltid vara den första, eller hur? Jag tackar så hjärtligt för dina glada tillrop och lovar att göra mitt bästa för att göra en så trevlig blogg som möjligt. Hoppas att du skriver igen! Hälsar Katarina

 4. Ingen dag är komplett utan att ha läst Din blogg! Skriver sällan kommentarer, men uppskattar allt Du skriver!

 5. Tackar, trivs alldeles utmärkt hos dig och läser nästan varje dag det du delar med dig av. Gillade särskilt ”garderobens 30” som du visade förra året. Tack för inspiration!! Och, det är varken svårt att hitta eller navigera sig fram.

  1. Kul att du gillade garderobens 30, jag blev faktiskt förvånad över hur poppis det blev. Har klurat och funderat men ar liksom inte kommit på något lika bra… ännu. Nåja. Tusen tack för din fina feedback. Uppskattar det.

 6. Tycker din blogg e superbra,fastän jag inte skriver och komenterar varje dag e jag ändå nästan varje dag in och läser! Du ger så många fina och trevliga tips 🙂 och tycker oxå att det är så roligt att du svara på allas frågor och komentarer 🙂 Så Tack för det ! ♡

  1. Tusen tack Ulrika, det är så härligt att ha med sig ”känt folk hemifrån”. Tack snälla för dina varma ord och för att du uppmärksammar det med kommentarerna. Stor kram

 7. Läser alltid bloggen via feedläsaren Feedly, så jag besöker själva bloggen bara när jag ska kommentera. Första intrycket när jag kommer in är att det är väldigt mycket reklam runt om. Kommenteringsmöjligheten borde ligga ovanför ”Du kanske också gillar”…
  Innehållsmässigt är det intressant och tilltalande.

  1. Toppen Lotta, tack för bra feedback och för att du faktiskt gör dig ”omaket” och kliver in på riktigt och lämnar kommentarer med jämna mellanrum. Jag uppskattar det!

 8. Jag gillar din blogg men har aldrig kommenterat innan. Jag gillar att du visar ”vanligt” mode om du förstår vad jag menar.
  I en blogg gillar jag att läsa kommentarerna också men just här tycker jag det är krångligt att gå in i kommentarerna då det tar lång tid och många ”klick” samt att det ligger mycket reklam runt. Det tar för lång tid helt enkelt

  1. Ja, jag förstår vad du menar och jag håller med dig angående kommentarerna. Det är ju oftast det som ger det där lilla extra och som gör att man uppfattar nyanser och kan snappa upp något litet extra. Tack för dina rader, jag tar med mig det! 🙂

 9. Jag läser din kunniga blogg nästan varje dag och gillar att du utgår från personens kroppstyp och lyfter fram kläder för olika tillfällen. Kommentera är ok men vad bra det vore om ett litet ”gilla-märke” fanns att klicka på direkt under dina inlägg (som t ex på Elles eller Chics bloggar). På det viset kunde du snabbare och enklare få feedback som du är så värd! Kram

  1. Bra tips! Jag hade inte sett/tagit notis av att både Chic och Elle hade ”gilla-märke” men det vore ju kanon. Det tar jag med mig och du, tusen tack för dina fina ord. Uppskattar det. Kram

 10. Jag tittar in här varje morgon – lika kul varje dag med lite ny inspiration och idéer. Så gillar jag styling dueller och spara/slösa inlägg också. Tack för en bra blogg helt enkelt!

  1. Det är ju vi tillsammans som gör det så bra! Tack för dina go’a kommentar och för att du är här och deltar. 🙂

 11. Tittar in varje dag och kommenterar när något känns aktuellt för mig. Glad att vi har dig som boll plank. Har ju även fått reda på min kropps typ. Tack för alla tips du delar med dig, Kram

  1. Hej Ann-Kristin, det är jag som tackar och då syftar jag både på kommentaren och förtroendet att vara bollplank. Tack! Kram

 12. Börjar varje arbetsdag(hrumpf) med att läsa din blogg. Förgyller min dag.
  Kanske några inlägg om hur vi vårdar vår garderob? Kunskapen om hur vi tar han om våra fina saker brister.
  Skovård, hur tvättar du en sidenscarf, lappa och laga, osv. Kanske ett inlägg eller 37 om underkläder och hur dom lyfter fram andra plagg. Underklänning mina vänner, underklänning!
  Ha en bra dag. Själv ska jag dra på mig arbetsbyxor och gummistövlar och skotta IS. ;-D
  Glamour!

  1. Det låter som en bra start, man måste ju få smygstarta lite… 🙂 Kanonfina tips på uppslag som du ger mig. Jag noterar och tar det med mig. Is och snö, det är annat än i skåne det. Här har det varit riktigt vårväder idag. Hoppas det gick bra med skottningen. Akta ryggen bara!

 13. Kikar in flera gånger i veckan, och lämnar kommentarer ganska ofta. Dock märker jag att jag drar mig för att göra det från iPaden eftersom det är så mkt reklam som ska laddas och det tar alldeles för lång tid. En annan sak som jag inte gillar är att man inte kan klicka sig till nästa inlägg från ett annat inlägg, utan jag måste ut till bloggens huvudsida, vilket gör att kommenterandet blir mer krånligt. Hoppas du hänger med 🙂 Dock gillar jag att man ser hela inlägget på huvudsidan! Så både ris och ros.

  Annars är jag ju ett stort fan av din blogg, vilket du ju vet vid det här laget 😉 Ha en fin tisdag och fortsätt på inslagen väg! Kramar

  1. Ja, det gör du och jag uppskattar det verkligen! Jag har aldrig märkt någon skillnad mellan dator och padda men så ska jag vara ärlig och säga att jag aldrig har lämnat någon kommentar från det sistnämnda heller.
   Tack snälla för din feedback, det betyder väldigt mycket! Tack och stor kram till dig!

 14. Hej,
  Skriver aldrig någon kommentar men tittar in här på bloggen då o då. Tycker om dina tips o utklipp från kläder o skor från olika märken. Kul med de olika formerna..tror minsann att jag kommit fram till att jag är H :-).
  Tycker även om att du skriver även lite om ditt privatliv, det blir mkt mer personligt då. Tack för en trevlig blogg och kram på dig!

  1. Hej Sara, så roligt att höra att du har hittat formen! 🙂 Då är det bara att luta sig tillbaka och ta del av de råd som kommer med jämna mellanrum. Jag blev väldigt glad att läsa dina ord och du är varmt välkommen att komma med förslag på innehåll som du skulle vilja läsa om. Kul att du är här, stor kram till dig och tack! 🙂

 15. Hei hei. Jeg trives veldig godt med din blogg. Den er tilstor inspirasjon og glede. Jeg føler at jeg ”deltager”i bloggen. Ofte er det kranglete å gi kommentar, nå har jeg begynt å kommentere som gjest, det er raskere. Jeg bruker alltid paden..
  Klemmer

  1. Ja, jag har förstått att det är skillnad på att logga in på sin profil och att kommentera som gäst. Jag tycker att det är så skoj att du är med och är aktiv, alltid glad och positiv! Stor kram

 16. Jag kikar in ett par gånger i veckan och du har alltid något intressant och lärorikt att dela med dig av. Många aha-moments under det gångna året, tack. Du får gärna ha lite inlägg för oss som ligger precis under skarvet ”plus-size”, tips och trix, do-donot´s, klädvård, väskor-kroppsform, hur ska man kombinera ihop en liten garderob för semesterresan, färgkombinationer och varför inte lite matnyttigt för männen. Vi kvinnor följer ju ofta med som smakråd…. 😉

  1. Åh, så mycket bra tips på inlägg du kom med här. Tusen tack! Jag har aldrig tänkt på det där med männen men det klart att vi kan ha lite inlägg som handlar om dem. Bra där! Är det något speciellt som du tänker på och där du tycker att vi borde starta?

 17. Din blogg är en utav mina husbloggar. Genom det du har skrivit tidigare om (t.ex 30 klassikerna) har jag ”kommit till ro” i min egen garderob och har just nu en period när jag inte är lika intresserad av stil och nya kläder. Jag har ju min stil som känns bra för mig just nu. Men framåt våren när vår- och sommargarderoben ska fram då kommer jag hit oftare var så säker. Nu tittar jag in ungefär en gång i veckan och går igenom veckans inlägg. Kram

  1. Det är stor att få vara husblogg, det är så skoj med dig Anki eftersom du är ute på din egen stiliga resa och under året som gått flitigt delat med dig av den. Extra glad blir jag att höra att du trivs och känner dig tillfreds med stilen just nu. Vi syns framöver! Stor kram 🙂

 18. Hej, jag har fått många bra tips genom din blogg och även svar på mina frågor. Tack för det 🙂
  Fick även svar en gång i G-P för många år sedan. Har ännu en fundering. Behöver nya glasögon. Om du har tid och möjlighet skulle jag uppskatta tips på hur man skall tänka kring ansiktsform, stil och även förslag på bågar.

 19. Hej!

  Tycker att bloggen är kanon och vill se mer bilder med exempel. Gärna exemplel ur din egen garderob.

  Sen är jag nyfiken på dig som person 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..