Hitta din kroppsform

Hitta din kroppsform med hjälp av mina frågor.

Hitta din kroppsform med hjälp av mina frågor.

Det är enkelt att hitta din kroppsform bara du vet att ställa de rätta frågorna. Tidigare under året har jag skrivit massor med bra stiltips för de olika figurtyperna och här har du ytterligare lite hjälp på traven för att hitta just din kroppsform.

Här hittar du förresten sommarsuccén stilskolan med handfasta tips för de olika kropssformerna:

Sommarens stilskola 1 om toppar och tröjor
Sommarens stilskola 2 om byxor och jeans
Sommarens stilskola 3 om klänningar
Sommarens stilskola 4 om jackor

 1. Följde stilskolan i somras, kanon bra men forfarande har jag inte konstaterat vilken bokstav jag är, V, X eller H. Trivs och passar i kläder dom stämmer med de tre bokstäverna, hur gör jag nu? Finns det fler följdfrågor för att reda ut?
  Varför är det en sån krånglig process att kommentera ngt?

  1. Hej Pernilla! Skulle svara dig igår men hade problem med att komma in på sajten och lämna kommentar. Kunde rapportera felet och i dag verkar allting fungera. Men du, du skriver att det är en krånglig process att kommentera. Kan du förklara närmare vad du syftar på? Jag tar gärna dina synpunkter och för dem vidare. 🙂

   Nu ska jag berätta något om figurtyperna. Man har sin grundform och det är den man har om du kikar i spegeln när du står i bara underkläderna. Då ser du om du har midja eller ej. Med kläder på, ja, då kan du ena dagen vara ett V för att nästa vara ett H. Linjer, snitt och material gör olika saker för hur vi uppfattar helheten och kroppsformen. Vissa dagar ser jag ut som ett X, andra mer som ett V och ibland som ett O.

   Om du vänder på det. Försök att skapa/trolla fram ett V, ett H och ett X. Du är antagligen en blandning och har förmånen att kunna förändra din figur med hjälp av kläder. Genom att förstärka vissa figurer kommer du istället att veta ”vad du inte vill vara” och på så vis hitta den figur som du helst vill framhäva. Förstår du hur jag menar?

   Varma kramar Katarina

   1. Hej Katarina,

    Tack för ditt utförliga svar. Ber om ursäkt att jag inte svarat, har haft mina killar hemma och då är det full fart, ingen ursäkt men en förklaring. Väldigt tacksam för dun förklaring och bilderna på olika idrottsstjärnor. Fick grymt bra självförtroende att jämföra mig med de karismatiska tjejerna. Jag är en Charlotte Kalla men en cm axlar från Therese Alshammar

 2. Hej! Gjorde testet igår och mellan axlarna och höfterna blev det en rätt så rak linje, höfterna lite lite längre ut.Vilken kroppsfigur skall jag så förlita mig på tro?

  1. Hallå där! Nu har ju vi träffats och jag minns ju hur du ser ut. Jag skulle vilja påstå att du har O-figurens möjligheter upptill men jag tycker nog ändå att du ska följa lite utav H-figurens regler. Vi har ju ungefär samma längd och det är viktigt att du alltid väljer slanka nederdelar om överdelarna är större. Asymmetrisk skärning är jättefint på till exempel ponchos och stora koftor. Hälsa syrran! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..