Sneakpeak på sommarens snyggaste sneaker

Sneakpeak på ananas-sneakersen från Keds.

Sneakpeak på ananas-sneakersen från Keds.

Lådan full med sommarskor kom igår – alltså jag förtydligar, vårens och sommarens alla nyheter, färger och former landade hemma på mitt vardagsrumsgolv! Just skolådan är den mest roliga och spännande lådan att öppna tycker jag. Ni skulle varit här! Synd bara att skorna är till låns för modefotograferingen. Vill-ha-begäret väcks till liv liksom när man ser alla fina skor.

Nåja, till fotograferingen i morgon behövs sex par skor. Jag sitter med det svåra jobbet att välja bort. De roliga och söta ananas-sneakersen från Keds gick inte vidare men jag kunde inte låta bli att bjuda er på en sneakpeak. Som sagt, de finns i butik först om ett par månader.

Ursäkta den halvt uppdrukna koppen latte. Det blev så sent igår att jag idag bär med mig kaffekoppen som en liten snuttefilt. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..