Grön tröja att lockas av

Ingen vanlig "svensson outfit" eller look men jag föll för tröjan och inspirationen flödade.

Ingen vanlig ”svensson outfit” eller look men jag föll för tröjan och inspirationen flödade.

Precis hemkommen från Göteborg, klockan har passerat midnatt och jag försöker att komma ner i varv efter bilkörningen. Har kollat nätet och hittade bilden på tjejen med den gröna tröjan. Egentligen tycker jag att helheten är alldeles för prålig, åtminstone till vardags men samtidigt kunde jag inte låta bli att inspireras. Kanske skulle slå till med lite gröna sköna plagg?…

Vad tycker du om looken?

Länkar: Tröja Dagmar, Byxor Gant, Väska Vila, Halsband Lindex och Skor Tamaris

 1. Som du skriver kanske lite prålig. Men kul med färg. Och med svarta pumps och utan den glittriga väskan och pråliga halsbandet skulle det nog funka till vardags också. Snyggt! Kul med dessa inlägg. Ha en fin dag. Kram

  1. Ja, den gröna färgen kändes fräsch och läcker. Kul att du gillar det Annika! Hoppas att du har haft en fin dag, så passar jag istället på att önska dig en riktigt fin morgondag. Kram

 2. Snyggt med färg och jag gillar en kvinnlig byx-outfit. Vi som är lite runda om baken blir extra glada när tröjan stjäl uppmärksamheten 😉 Jag inspireras och ser fram emot fler fina tips på snygga outfits som funkar både på jobbet och för middag o dyl efteråt. Kram

  1. Åh, tack Kicki och vad kul att du gillar det. Vill man inte ha blickarna på baken då gäller det minsann att ”ösa på” på överdelen!! 🙂

 3. Jag gillar stilen på bilden och kan absolut tänka mig denna till vardags. Jag hade bytt ut väskan till en mer praktisk handväska och ett annat halsband – inte för att halsbandet är för pråligt, jag älskar denna typ av halsband, men jag känner mig inte som jag när jag väl får dem på mig.

  1. Jag tror att många känner igen sig i dig. Det där med att gilla något på andra men när man väl får på sig det själv känns det inte riktigt hundra är väldigt vanligt.

  1. Ja, visst är den superfin. Tyvärr lyckades jag inte hitta vilket märke eller om den ens finns i butik nu.

 4. Den gröna tröjan med ringar gillar jag starkt! Jättesnygg! Och mycket fin färg!
  Däremot är jag som många andra tveksam till halsbandet. En fråga till dig Katarina, tycker du det behövs ett halsband när tröjan är så mönstrad?

 5. Den gröna tröjan med ringarna på va bäst, häftigt mönster 🙂 Men!! Jag e inte så modig så jag sko sätta på mig en grön tröja..tror jag aldrig har haft en grön tröja eller något annat i grönt..Ser ju helt snygg ut på bild men tror bara att jag inte passar i den färgen…:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..