Vårmodet 2015 i tidningen MåBra

Med vårens snyggaste i mode i tankarna och vinterns varmaste kängor på fötterna.

Med vårens snyggaste i mode i tankarna och vinterns varmaste kängor på fötterna.

I samma veva som jag packar upp vårens mode (till ett modereportage i majnumret av MåBra) packar jag upp vinterkängorna åt mig själv, för nu är vintern här. Den kom till slut trots allt, snön alltså, och på ett ögonblick fick den våren att kännas väldigt avlägsen.

Snackar vi modenyheter så kan jag berätta att våren hos både Indiska och Åhléns ser väldigt lovande ut. Åtminstone om resten vårkläderna är precis lika fina som plaggen i de kartonger som jag har fått skickat till mig. Ska se om jag inte kan bjuda på ett par glimtar under veckan med tanke på all den förberedelse som pågår inför plåtningen. Men först undrar jag:

– När ni tittar på modereportage, vad är viktigast för er och vad är det som ni önskar få ut av det? 

Modereportagen gör ju för er och själva fotograferingen är först på fredag så alla era tankar och funderingar är välkomna. Jag lyssnar!

 1. Att fotot inte är för monokromt! Blir galen på ”artistiska” bilder typ vit brudklänning på modell som ligger hopknölad i en vit stol mot en vit vägg…. Vill att plagget ska synas tydligt i färg och form!

 2. Jag vill att det ska stå med i vilka storlekar plaggen finns i. Jag har lite större storlek och det är irriterande att komma till butiken och se att 42 är största storleken.

  1. Ja, det där är ju surt. Du har väl sett att MåBra skriver ut storlekarna sedan flera månader tillbaka? Jag gillar det skarpt. Förresten, har precis varit och hämtat fyra plagg som finns i storlekarna S-XXL och jag hoppas kunna ha med ett eller två av dem i reportaget. 🙂

   1. Jag läser inte må bra… Men jag kanske borde prova! Är rätt trött på min vanliga tidning.
    Toppen med större storlekar!

    1. Ja, jag tror nog säkert att du kan hitta innehåll som du gillar! Fast så är jag ju lite part i frågan. Maj-numret tycker jag absolut att du ska läsa!! 🙂

 3. Jag vill ha tips på kläder som passar oss ” unga ” 65-åringar, som vill se snygga och fräscha ut i vårt naturligt gråa hår. Olika förslag för olika figurer och från flera butiker och i flera prisklasser.

  1. Det är så snyggt med grått hår. Om bara fler kunde förstå hur vackert det är. Fast det handlar ju om bekvämlighet och vad man själv känner sig fin i.

 4. Jag vill kunna SE plagget, inte som jag ser kommentar om nedan bara se en hög av en människa och ett odefinierbart plagg. Tydliga och rena bilder, men som ändå inte bara är tagna rakt upp och ner.

  1. Förstår hur du menar. Enkel och tydligt utan krusiduller men ändå inspirerande! Tar med mig det! Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..