Modefärgerna 2015 vår och sommar

Trenden 2015 visar att våren och sommarens mode kommer att gå i dessa färger.

Trenden 2015 visar att våren och sommarens mode kommer att gå i dessa färger.

Årets färger för våren och sommaren 2015 ser du här och det är de samma som du kommer att se på kläder framöver. Ibland kan det vara lite svårt att applicera det på plagg men kom ihåg att det är varianter och tolkningar vilket betyder att färgerna kan vara mer mjölkiga eller ännu mer mustiga.

Den här kartan ligger som grund till mitt kommande modejobb och jag har valt att fokusera på ett par utav dem. Vilka det är håller jag än så länge lite hemligt.

 1. Kult. Så fine farger. Jeg bruker alltid å følge med på ” nye” farger og stiler. Det frisker opp i en kald vinter. Den fersken(persika på svensk??)/rosa 178C har jeg sett kommer på treningstøy. Jakker og topper. Takk kjære Katarina.
  Hvordan går treningen? Lykke til. Nærmer seg vel Vasaloppet.
  Klem

  1. Det har jag också sett och det är en härlig färg. Så att Lindex hade jättefina mönster där färgen fanns med, i butik nu och då träningskläder. Träningen går sakta men säkert framåt. Har totalt tappat det de senaste dagarna men på torsdag, då är det dags igen!! Hur går det för dig med din träning?
   Stor kram till dig!

    1. Wow Hilde! Jag blir så imponerad av dig. Inte så lång? 15 km i skidspåret eller 8 km i löpspåret är ju jättelångt. Men, ni norskor har ju också det lilla extra när det kommer till friluftsliv och sport. Jag får ta mig i kragen märker jag. 🙂 Stor kram

 2. Där fanns det många godbitar! Jag insåg att jag har kollat på flera plagg i färgen 18-1945 TCX 7636 C. Den får nog flytta in tror jag…

  Ska bli kul och se vad du har i kikaren 🙂 Kram

  1. Oh ja, den hade du varit fin i! Hade en gång ett nagellack (från OPI tror jag) i den färgen. Jättehärlig färg! Kram

 3. Där var många fina färger som passa mig. Vad trist att kursen blev inställt i går. Jag var ju på hugget för att lära mig något nytt. : )) Hoppas det kommer fler tillfälle. Kram Anita

  1. Det kommer det absolut vågar jag lova. Ledsen att det drabbar dig den här gången.
   Vi pratade lite om det och Else (som är ansvarig på Medborgarskolan) trodde att datumet var lite för tidigt. Enligt henne är mars månad mycket bättre. Det gäller ju nämligen att samla ihop ett ordentligt gäng så att det finns så många Stilpersonligheter som möjligt.
   🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..