Kickstartar med grön drink

Lugn start med grön drink för tröttmössan.

Lugn start med grön drink för tröttmössan.

Morning läsare, som ni har märkt har jag startat dagen lite mer långsamt än vanligt men snart bjussar jag på en läsarnas alla bidrag i stylingutmaningen. Ska bara fixa lite först.

Gårdagen spenderades i Göteborg och jag hade så många bra möten, inspirerande och kul från start till mål. Det hann bli så många koppar kaffe att jag fick byta till te strax efter lunchen. Avslutade dagen med stilkurs och ett härligt gäng kursdeltagare på Medborgarskolan.

Vid 21-tiden satte jag mig i bilen och rullade hem till Skåne i ruskvädret. Drog i mig en hel påse Polly-Bilar för att hålla mig vaken. Tänkte därför att jag skulle starta dagen lite mer nyttigt. Får se hur länge det håller. 🙂 Ha en kanonfin dag allihop!

Vill ni kickstarta som jag mixar ni en handfull spenat, en stjälk med selleri, en pressad apelsin och en halv banan. Inte lika gott som morgonkaffet men det känns liksom lite bättre på något vis. 

  1. Min gröna favorit innehåller avokado, bladspenat, banan, kiwi, färsk ingefära, naturell youghurt och linfrön. Mumma kan jag lova! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..