Stilexpertens tipsar om stor byst och mage

Hej!
Jag är lite osäker på hur jag ska klä mej. Jag är 1,63 och väger 110 kg (jobbar på nedgång).
Har stor byst och stor mage, ingen hals, korta ben och klär mej gärna i V-ringat pga bysten.
Är 51 år och vill inte se tantig ut men inte heller som en 25 åring!
Hoppas på svar. Tack! / Signaturen ”Vill vara fin”

Förläng figuren! Satsa på att trolla bort dina korta ben med hjälp av enhetlig färgskala det vill säga samma färg från topp till tå.

Känns det konstigt att vara så ”enfärgad”? Satsar på att knyta samman färgpunkter istället. Exempel: samma färg på toppen och skorna eller halsband och strumpbyxor. Det gör så att ögat ”vandrar” mellan färgpunkterna. Ju längre vandring för ögat desto längre uppfattas du.

Öppen hals! V-ringat eller djup U-ringning är de mest smickrande modellerna på toppar när man vill förlänga halsen.

TIPS! En riktigt vid och stor polokrage, tunt eller tjockt material, som draperar sig snyggt och samtidigt visar hals och hud i dekolletaget är riktigt snyggt på en stor byst.

Klotterfri byst och mage! Undvik extra fokus på bysten och magen eftersom det förstorar. Mest smickrande är rena linjer utan volanger och extra detaljer såsom fickor och knutar.

Kom ihåg! Enfärgat behöver inte alltid vara bäst även om jag ger dig rådet att vara så klotterfri som möjligt. Sidostycken i mörkare färg än mittpartiet på klänningar och tunikor kan vara riktigt läckert eftersom det har en avsmalnande effekt.

 

Tack för tydliga och konkreta frågor! Jag hoppas att du och alla andra som känner igen sig får både nytta och nöje av ovanstående svar. Varma hälsningar Katarina

LOADING..