Lär dig om stil på kurs med stilexperten

Det är kul att gå på kurs, det här är de glada deltagarna från min stilkurs i höstas. Vi brukar snabbt bli ett gott gäng!

Det är kul att gå på kurs, det här är de glada deltagarna från min stilkurs i höstas. Vi brukar snabbt bli ett gott gäng!

På onsdag startar äntligen min grundkurs i stil i Göteborg, det är en kurs om kroppsformer, klädstilar och basplagg som jag håller i Medborgarskolans regi. Det här är lite smått från kursernas innehåll och vad vi går igenom:

Varken tonåring eller tant – smått och gott om stil, mode och trender för kvinnan mitt i livet.

Den perfekta garderoben – vad innehåller den och hur bygger man en fungerande bas?

Kläder för alla kroppsformer – genvägarna till snitten och materialen som smickrar din figur!

Om du är intresserad av att gå på min kurs, ensam eller tillsammans med en väninna, kan du läsa mer på Medborgarskolans hemsida. Under våren kommer jag att hålla både grundkurser och fortsättningskurser i Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Kristianstad och Malmö.

  1. Tack för tipset Katarina! Nu har jag föreslagit för Medborgarskolan på min ort att ordna kursen med dig något kommande år här också.
    Marie i Linköping

    1. Så roligt, då får vi hålla tummarna för att det känns tillräckligt intressant för dem! Tack Marie! 🙂 Hälsar Katarina

  2. Ska nog ta och prata med Medborgarskolan här i Umeå också. För den kursen skulle jag verkligen vilja gå. Du kanske får gör ordna en nätkurs för oss som inte kan gå på de orter du nämde. 😉 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..