Låt 2015 bli året då du bli stilsäker i alla lägen!

Jag pratar med publiken på MåBra-kvällen i Linköping. Fotograf: Marcus Fasth / marcusfasth.se

Jag pratar med publiken på MåBra-kvällen i Linköping. Fotograf: Marcus Fasth / marcusfasth.se

Januari är den bästa tiden för att ta itu med garderoben och stilen. Nu är det dags att fokusera framåt och börja dra upp riktlinjer för hur du vill klä dig framöver. Du kan fortfarande hitta udda reaplagg men för övrigt så gör sig butikerna, som bekant, redo för våren och du bör göra detsamma.

Den kommande tiden kommer det att handla om hur du bör tänka när du planerar för klädåret 2015. Nu har du dessutom chans att ställa dina frågor i kommentarsfältet. Är det något speciellt som du vill veta som rör kläder och mode, kroppsformer och stil?

Sist men inte minst, kika in i morgon då visar jag 8 snygga skor under 700 kr som finns att köpa på rean just nu!

 1. Hej!
  Jag har en fråga som är aktuell just nu vintertid. Hur klär man sig snyggast i stickat?
  Jag är väldigt frusen av mig och har vintertid alltid stickade tröjor i merionull, lammull etc. Stickade tröjor är nästan alltid enfärgade och det blir lätt att man ser tråkig ut: byxor och stickad tröja. Hur kul är det?
  Jag vill ha stickat under svart kavaj. Vilken färg ska jag då välja? Blått försvinner bakom det svarta.
  Jag vill ha stickat med någon detalj. Vad för detalj? Knappar riskerar att se tantigt ut.
  Jag vill ha stickat men inte bylsigt. Vad ser inte bylsigt ut? Ofta är tröjor långa och oformliga.
  Jag vill ha stickat med spännande färger eller skärningar. Poncho? Kan se too much ut.
  Hur kan jag tänka annorlunda?
  Carina 47 år, Växjö

  1. Jättebra frågor som du kommer med, ska fila på ett uppslag eller två som säkert kan ge dig lite hjälp på traven. Trevlig helg!

 2. Hej, jag hoppas på ett inlägg om skor. I min garderob finns boots med låg och halvhög klack, ridstövlar och stövlar med högre klack. Men jag tvekar varje gång om vilka som passar bäst till olika kjollängder och byxtyper. Och så detta med finskor…jag kör med pumps eller ballerina beroende på tillfälle och vems golv man ska gå på 😉 Men hur tänker man för snyggast skostil? Kram

  1. Hallå Kicki, idag har jag ett inlägg med skor i lite olika utförande. Jag skulle kunna göra ett par varianter på dina rader. Suger på karamellen och ser vad jag kan hitta på som kan hjälpa dig! Trevlig helg! Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..