Dra med väninnorna på stilföreläsning

Stilexperten kommer till stan och det blir en tjejkväll med föreläsning om stil, kläder och kroppsformer!

Det blir en tjejkväll med föreläsning om stil, kläder och kroppsformer!

”Känner du igen känslan av att ha en full garderob men inget att ta på dig? Eller en önskan av att någon annan, som förstod din stil, sa vad du skulle klä dig i och vad du faktiskt passar i. Och tänk om garderoben vore full av snygga och välsittande plagg istället för felköp och oanvända reafynd?

Föreläsningen visar dig hur du på ett enkelt sätt kan ta kontroll över den egna stilen, garderoben och framför allt hur du shoppar smartare.”

Det kommer att bli en glad och lättsam föreläsning för kvinnor i alla kroppsformer, utan vare sig pekpinnar eller ”modemåsten” och jag ser verkligen fram emot att träffa er där ute i landet.

Och vet ni, det här är min allra första föreläsningsturné helt på egen hand så jag vore jättetacksam om ni vill hjälpa mig att fylla lokalerna och sprida budskapet om vårens föreläsningar genom att dela det här inlägget på facebook.

För mer information och bokning av biljetter klicka här. Jag hoppas att vi syns där ute under våren!

  1. Oj, vad jag velat komma, men alldeles för långt till samtliga städer. På nästa turné önskar jag du tar med Västerås eller Uppsala. Kram

    1. Typiskt Ann-Kristin! Det här är min allra första soloturné ute i landet. Svårt att veta vart man ska åka. Nu vet jag i alla fall bättre till nästa gång! 🙂 Kram och tack för din kommentar. Det är så gott att höra att du ville komma.

  2. Åh, jag som så gärna vill komma på någon av dina föreläsningar. Men inget Umeå iår heller. 🙁
    Och skulle kunna tänka mig att åka till Sundsvall, men det är precis på yngsta dotterns födelsedag så det går ju inte heller. Tråkigt för mig!! Men jag är säker på att du kommer att fylla lokalerna på platserna du besöker. Kram Annika

    1. Attans Annika, jag får verkligen ha dig i åtanke till nästa gång! 🙂 Stora och varma kramar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..