Träningskläder i nya stylingutmaningen

Antar du månadens stylingutmaning att sätta samman en snygg träningsoutfit?

Antar du månadens stylingutmaning att sätta samman en snygg träningsoutfit?

Det har dragit ihop sig till en lite annorlunda stylingutmaning men desto roligare om jag får säga det själv. Den här gången har ni nämligen väldigt fria tyglar när det kommer till att sätta samman en outfit. Tidigare i veckan har jag visat olika träningskläder och nu är det er tur.

Ni har en vecka på er att fritt sätta samman en träningsoutfit. Snygga träningskläder för motion inomhus eller utomhus spelar ingen roll, inte heller om det handlar om löpning eller yoga. Ta det som tilltalar er mest helt enkelt och skriv en kortare motivering om era val.

Skicka bilden som en gif-fil, skriv tydliga länkar till de olika plaggen och en motivering. Vill ni ha med era bloggar så skriv även den länken. Senast torsdagen den 22 januari vill jag ha ert mail på adressen: stilexpertenkatarina (a) gmail.com

Lycka till!

LOADING..