Trolla bort magen med skymtande bh-band

Satsa på en lösare topp om du tycker att det är lite jobbigt med magen.

Satsa på en lösare topp om du tycker att det är lite jobbigt med magen.

Jag plockar upp tråden från gårdagen och adderar lite mer färg på träningskläderna. Många gånger får jag höra mina kunder sucka över hur man vara ”både snygg och i perfekt form” för att platsa på gymmet. Tråkigt att känna så eftersom gymmet är den plats dit man kommer för att hitta sin egen perfekta form (och den bestämmer man ju själv)!

TIPS! Satsa på en lösare topp eller t-shirt om du är bekymrad över magen och valkarna. Addera en knallig sport-bh som skymtar fram så ska du se att magen trollas bort!

Länkar: bh, sko, topp och tights.

  1. Tänk vad mycket fint det finns om man inte har min byst. Har fyllt på lagret med lite olika träningskläder. Tack för inspo!
    Nu skulle jag behöva ett inlägg om strumpbyxor. Kvalitet, glans, färger, skor som passar till, olika märkens för och nackdelar samt en analys om VARFÖR dom alltid hasar NER….ååhhhh så irriterande.

    1. Bra tips Anette! Kul att göra lite tester, ska se vad jag kan trolla ihop. När strumpbyxorna brukar hasa ner kan de vara för små. Köper du för stora slipper du problemet tror jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..