Snygga träningskläder

Snygga träningskläder för dig som ska börja träna.

Snygga träningskläder för dig som ska börja träna.

Ditt nyårslöfte kanske är att börja träna och vad passar då bättre än lite inspiration när det gäller snygga träningskläder? 

Som nybörjare kan det kännas lite too much att vara så här mönstrad och färgglad, därför kommer jag inom de närmsta dagarna att bjuda på lite olika träningsoutfits som passar olika stilar och smaker.

Har du en stor byst som du inte vill visa? Matcha byxorna med en svart V-ringad träningstopp. Då hamnar blickarna på baken och rumpan tack vare mönstret.

Är du mer jämn (stor eller liten) i kroppen så är det mest smickrande att matcha med en topp som tar upp färgen från byxorna. Då blir det lika mycket fokus över kroppen. Mössan blir pricken över i:et som drar upp blickarna.

Länkar: tights, tröja och mössa.

  1. Kul inlägg – man vill ju vara snygg även när man tränar 😉 Kläder för välklädd semester i storstad (Paris) är något jag önskar tips kring. Tenderar att ha med mig 25% för mycket i väskan 🙂 God fortsättning!

    1. Tack detsamma Kicki! jag ska se vad jag kan hitta på för skoj till dig. När åker du?

      1. Lyckliga jag flyger till Paris 27 januari och stannar i fyra dygn. Blir en skön mix av promenader, shopping, någon fin och flera avspända middagar plus museibesök. Älskar storstäder under turist-lågsäsong, känns mer på riktigt då 😉 kram

        1. Hej Katarina, vill bara berätta att vi beslutat att stanna hemma. Med allt som hänt känns inte en parisresa som den bästa idé för romantik och nöje just nu. Vi avvaktar ett tag – men dina fina idéer om hur man plockar ihop snygga outfits som matchar och kan kombineras, är ändå toppen att få för restaurangbesök och umgänge här hemma i Stockholm 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..