Har du fyndat på rean?

Så här såg det ut på MåBra.com när jag tipsade om rean.

Så här såg det ut på MåBra när jag tipsade om rean.

Jag är lite nyfiken på er shopping och om ni har gjort några fynd på årets rea? Berätta gärna om era inköp i kommentarsfältet. Själv har jag hittills klickat hem tre toppar som jag ska ha på jobbet. Berättar mer när de dyker upp och min tanke bakom inköpen (om ni vill).

Här har jag samlat mina tidigare inlägg som handlar om reashopping:

3 fallgropar att undvika på rean

3 tips för att lyckas på rean

2 viktiga frågor att ställa dig själv när du shoppar

 1. Jag har köpt en varm vinterjacka, svart i parkasstil. Har gått å vantrivts i min gamla hela vintern. (dålig passform, nu skänkt till gravid syster). Var smart att vänta med att köpa, fanns knappt några jackor som hade ordinarie pris längre, min var halva priset.
  Shoppade med man och barn, så det blev inga mer inköp. Ett effektivt tips om man verkligen bara ska kolla efter det man måste ha 🙂

  1. Ja, ibland är det inte så lätt att shoppa när resten av familjen är med. Kul att du har hittat en nu jacka. Det där med att gå och vantrivas år efter år är ju lite trist. Hoppas att den gamla jackan kommer väl till användning och att din syster kommer att trivas med den istället.

 2. Jag skulle vilja ändra på en av dina 2 frågor till: skulle du vilja kunna betala fullpris? Jag fyndade en kavaj/jacka i ull från Filippa K- fantastisk kvalitet och en klassisk model som kommer att hålla länge. Jag skulle absolut ha velat betala över 2000 kr men tycker att det är för mycket! 40 %rabatt för det däremot överkomligt tyckte jag! Hade lagt undan pengar för att kunna handla! Träningskläder är ett bra tips att satsa på under rean tycker jag!

  1. Helt rätt Kristina! Det är ju skillnad på om man kan eller vill betala fullpris. Klokt. Låter som att du har gjort ett fint köp.

 3. Japp, träningskläder som jag gått och tittat på under hösten fyndade jag på halva priset! Fick kläder av maken i julklapp, så jag hade inget behov av att springa på mellandagsrean efter det. Skönt att hålla sig borta från den och njuta av det jag fått 🙂

  1. Då har du ju verkligen gjort ett kap – grattis! Jag blir dessutom riktigt imponerad av din man som köper kläder i julklapp. Han har koll på din stil med andra ord. 🙂

     1. Jag kanske kan få låna honom som assistent på modejobb? Ny karriär för honom kanske… 🙂

 4. Jag gör samma sak varje år. Köper nya träningskläder och myskläder. Så även i år. Har skaffat mig självinsikt på äldre dagar… Tonåringarna brukar fynda skor, men inte i år.
  Helle

  1. Ja, det är väl så att vi förändras under årens lopp. Saker och plagg som har varit viktiga förr har inte lika stor betydelse och tvärtom.

 5. Behöver inget just nu så jag har heller inget handlat. Men ska ut med sonen för att handla ny vinterjacka till honom.

 6. Jag har fyndat en lättviktsdunjacka som var 50% billigare och en kavaj som hade 40% lägre pris. Bägge plaggen har jag spanat in en tid innan rean och nu slog jag till.

 7. Jag gör tvärt om! På rean utmanar jag min vanliga stil och testar helt andra saker. Känns mer ok att ”misslyckas” för en billigare peng. Tack och lov har det gått riktigt bra genom åren. Utom med den röda klänningen längst in i garderoben….någon gång SKA jag kunna dra upp dragkedjan!

  1. Underbart Anette, kul att höra att du har haft så bra erfarenheter men så heter det ju också att alla sätt är bra utom de dåliga. Kul att du delar med dig! Du är den första som (som jag har hört talas om) som gör på det här sättet. Tack för att du delar med dig och jag tror nog inte heller att du är ensam om att testa lite annat.

   1. Jag är lite shoppingkonservativ annars. En klassiker. Äger 13 svarta koftor…använder alla! När det är rea kan det bli en knallgul, att bära till någon av dom åtta paren svart byxor, och en svart polo( 3st) Utan rea skulle min garderob likna ett svart hål…

    1. Åh, jag tror minsann att du är vinnare i kategorin ”flest svarta byxor i garderoben”! 🙂 Vi kanske ska ha en liten tävling?!

  1. Det låter det verkligen som, hittade ingen bild på din blogg när jag snabbt kikade in. Däremot såg jag ju att ni väntar smått. Varma gratulationer till er – du ser strålande ut!

 8. Köpte mig ett svart Filippa K fodral på MQ. Känns som ett riktigt bra köp. En klänning jag kommer ha länge. 50%
  Köpte även det glittriga fodralet från Asos som du tipsade mig om.

  1. Ja, verkligen. Ett klasssiskt fodral (om man trivs i det) kommer man ju att bära till den dag det nästintill faller sönder i sömmarna. Kul att du fastnade för det glittriga. Skickar du bildbevis från festligheterna? Hälsa!

 9. Jag skrev precis i min blogg om detta…jag tror det är år årtiondets skräll…jag har inte ens varit ute på stan och kollat på rean. Jag skyller på att jag har ont i halsen och feber, måste vara det som gjort att jag inte ens varit sugen på att ge mig ut. Är lite orolig för mig själv faktiskt. 😉
  Skämt å sido, det jag hade behövt och som jag tycker att man faktiskt kan göra riktigta reafynd på är ett par skor. Ett par stövlar med lite klack. Får se om jag kanske ger mig ut på stan i helgen. Kram Annika

 10. Jag har köpt ett par av de stövlar du tipsade om från Esprit. Väntar på att de skall anlända. Skall bli spännande att se om jag får över dem över mina vader och om de passar i foten. En chansning, men det är fri retur och ibland måste man chansa. Jag har letat runt på rean på stan efter liknande men inte hittat några. Sedan har jag köpt en klänning på Noa Noa med 70% rabatt, en blus från Denim & Supply by Ralph Lauren med 50% och en klänning på Gudrun Sjöden som kostat 750, var sänkt till 400 och så 20% på det. 🙂

  1. Nu har jag fått stövlarna från Esprit och de passade bra, jag har kort, bred fot och kraftiga vader så det var kul (stl 37).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..