Nyårslöften 2015

Mitt nyårslöfte för 2015 är att dejta den här killen!

Mitt nyårslöfte för 2015 är att dejta den här karl’n!

Men hörni, jag har ju helt glömt att fråga er om nyårslöften – har ni avlagt några nyårslöften för 2015 ännu?

Det här är tre av mina nyårslöften:

Stilbok – nu eller aldrig: Jag har tänkt på det här med att göra en bok och har lovat mig själv att dra i lite trådar och påbörja ett bokprojekt. Det här är året då jag ska gå från prat till handling!

Mejlstruktur: Jag kollar mina mejl så fort jag har en ledig stund men efter att ha läst på om mejlstress har jag bestämt mig för att jobba lite mer strukturerat med mejlen. Fasta tidpunkter är min nya melodi.

Dejta mer: Jo, ni läste rätt och löftet är så klart att dejta maken! En väninna till mig dejtar sin man en gång i månaden. Det kan vara en fika, en middag eller bio. Gillar tanken med dating!

När jag tänker efter så brukar jag inte bomba på med nyårslöften, i stället avger jag små löften då och då. Ett sådant var ju till exempel att bli mer aktiv och börja träna vilket jag känner att jag har lyckats med. Mina nya löften handlar mycket om fritiden. Nu när våra flickor är stora och nästan på väg ur boet har jag massor med fritid. Lyxigt visserligen men jag har märkt att jag ”slarvar” bort den genom att slötitta på facebook och liknande. Jag behöver väl inte förklara så mycket, ni förstår vad jag menar eller hur? Nåja, jag ser fram emot det nya året.

Psst! Skriver ni förresten dejt eller date? 

 1. Hej hej! Jag skriver nog date och dejta, inte dejt och data alltså:-) Mina nyårslöften är att inte dricka alkohol under 2015 (drack inte mycket tidigare, men ändå, kroppen gillar den inte) mindre sött, ännu mera meditation och yoga. kram

  1. Låter som att du har ett ”snällt” år framför dig och jag tror att kroppen kommer att tacka dig för alla dina löften. Ska bli spännande att följa dig!

 2. Avger aldrig nyårslöften, utan jobbar mot olika mål och har uppföljning av dom. Ett av mina mål för det här året är oxå att ha date med maken lite oftare än tidigare. Ungefär samma upplägg som din väninna 🙂 Ett annat mål är träningsrelaterat, och sen har jag mindre l som att läsa mer böcker m.m. Kram

  1. Kul, då ska vi på dejter båda två. Vi får se till att hålla varandra uppdaterade. Det där med regelbundna mål och att revidera dem under vägs är säkert ett mycket bättre sätt än att bara basunera ut nyårslöften. Klokt!

 3. Hei hei. Jeg skriver date, men jeg syns egentlig vi burde bruke de svenske/norske ordene mye mer. Det er altfor lett å bare ta til seg nye engelske ord som vanner ut vårt eget språk. Islendingene har lykkes på dette området med å konsekvent bruke islandske varianter av nyord. Jeg prøvde lenge med ordet Wi-Fi. Jeg annonserte på mikrofon ”vifi” når jeg brukte norsk og ”wayfay” på engelsk til jeg fant ut at jeg var den eneste i SAS som som praktiserte dette. Var ikke tøff nok.
  Det er helt topp å få store barn, man blir litt ungdom igjen, kan tillate seg å tenke på seg selv. Vi fikk en ny vår som kjærester når barna flyttet ut, men det var litt trist en stund, det ble så tomt.
  Klem

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..