Skåla in det nya året med stil

Fira nyår med stil – så här blir du fin i sista minuten!

Fira nyår med stil – så här blir du fin i sista minuten!

Det här är mina tre bästa tips för dig som vill bli nyårsfin i sista minuten:

Skäm bort dig själv. Pyssla om dig själv lite extra och satsa lite mer på skönhetsvården. Unna dig lite extra tid i badet, fila bort och smörj in. Sminka dig lite extra eller måla naglarna lite mer noggrant än till vardags. Lite extra omvårdnad har aldrig skadat.

Satsa på säkra kort. Ta något som du känner dig fin i. Det gör inget att du har haft den ”gamla trasan” flera gånger förut. Nyckeln till att kunna släppa loss och ha kul är att du faktiskt trivs i plagget. Det behöver inte alltid vara sprillans nytt.

Kliv ur komfortzonen. Addera det lilla extra genom att matcha med något oväntat. Hårprydnader eller stora örhängen, strumpbyxor eller skor. Satsa på sådant som dina vänner vanligtvis inte förknippar med dig och gör så att det syns.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..