Förkylningar och rea-tips i Sveriges Radio P4 Sjuhärad

Här satt jag alldeles blixtstilla när jag intervjuades av Karin och Jon i Sveriges radio P4 Sjuhärad.

Här satt jag alldeles blixtstilla när jag intervjuades av Karin och Jon i Sveriges radio P4 Sjuhärad.

Nu kan du lyssna när jag blev uppringd av Karin och Jon på Sveriges radio P4 Sjuhärad härom morgonen. Jag var inte i studion den här gången utan ”smygjobbade” från semestern. Förkyld och rosslig, med mobilen i högsta hugg vid köksbordet medan familjen sussande gott i sina sängar.

För att lyssna ska du spola fram till 2:44.40 i programmet. Länken till Morgon i P4 Sjuhärad hittar du här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..