Annika leker med detaljerna

Annika sätter stilen med tjusig jacka i fuskpäls.

Annika sätter stilen med tjusig jacka i fuskpäls.

Annika sätter stilen med detaljerna som har det lilla extra, så här skriver hon:

”Jag lekte lite med accessoarerna den här gången. Ett halsband som är blir en färgklick, väskan och skorna ger glitter och glamour till outfiten. Sedan ger byxorna tuffhet,  blusen och jackan elegans. Snyggast är det ju med de höga skorna till men eftersom många har svårt att gå i höga klackar tog jag med ett par glittriga pumps också. Alternativt tar man med båda och byter när man känner sig trött i fötterna.”

Länkar: blus Stylelevel, jacka Lindex, clutch Lindex, halsband H&M, skor Zalando, ballerina Din Sko.

  1. Ojoj…ser att jag råkade skicka fel bild till dig Katarina, detta var mitt första förslag. Yrhättan Annika har varit i farten. 🙁 Jag har mailat den riktiga bilden till dig Katarina. Men om du inte har tid att byta kan jag lägga upp den rätta bilden på min blogg. Sorry!!

    1. Hihi… Inga problem! Det här var ju jättesnyggt också men självklart byter jag till den rätta. Jag är ute på språng just nu så jag gör det så fort jag är tillbaka vid datorn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..