På dagen för tre år sedan

Bettan hade precis fått sin sista valpkull och var redo för pensionen.

Bettan hade precis fått sin sista valpkull och var redo för pensionen.

Hur går det för er med planeringen inför julen, är ni månne lika efter som jag eller har ni hunnit med julklapparna och julborden redan?

Ska jag vara helt ärlig så kan jag berätta att jag inte hunnit ett smack. I kväll ska jag skriva julkorten men jag är tveksam till om de hinner komma fram så här i sista minuten. På torsdag ska vi handla julklapparna. Julmaten har jag inte ens hunnit börja tänka på så det är samma sak varje år för några nymodigheter hade jag inte hunnit få till!

Oavsett om jag hinner eller ej så blir det jul med all säkerhet. Därför har jag bestämt mig för att tagga ner och inte stressa upp mig för småsaker. Jag sänker ambitionsnivån helt enkelt. Jag vill vara en lugn mamma i jul.

På tal om att tiden går. För tre år sedan fick vi den bästa julklappen, vi hade möjlighet att ta över ”gamla Bettan”, en avelstik som skulle gå i pension. Här är lite gamla bilder från vår första träff. Har fortfarande halsduken, jackan och skorna men glasögonen är utbytta och håret kortare…

Tiden går fort! Valparna har hunnit bli stora vid det här laget men Bettan däremot känns yngre för varje dag.

Tiden går fort! Valparna har hunnit bli stora vid det här laget men Bettan däremot känns yngre för varje dag.

  1. Så mysigt med hund! Hoppas på att ha möjligheten att skaffa mig en i framtiden.

    I år blir det en lugn jul, så läget är under kontroll faktiskt. Men precis som du säger, att sänka ambitionsnivån är en bra start!

  2. Hei hei. Skjønn hund. Går hunden og katten stadig kveldsturer? 🙂 det hørtes så morsomt ut. Lykke til med juleforberedelsen. Du har en god og sunn instilling. Jeg begynner tidlig og fikser litt julegreier når jeg har litt tid. Hele familien kommer til oss og jeg skal jobbe tom julaften på dagen og i romjulen så det MÅ bare gjøres. Tusen, tusen takk for verdens beste blogg, den er til glede hver eneste dag.
    Masse klemmer

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..