Runda halsband

xx

Runda stenar och pärlor i större format ger intrycket av en fylligare byst.

I går lärde jag er mer om kantiga halsband och i dag är det dags för runda halsband. Den runda formen är lättare att upptäcka och skillnaden mellan kantig och rund blir säkert tydligare efter dagens inlägg.

Nedan har jag radat upp åtta halsband som anses förstärka runda former. Oavsett om halsbanden är små eller stora, korta eller långa så skapar de runda formerna en extra rondör upptill. Smickrande för den som inte har så stor byst av sig själv.

Läs tidigare inlägg om halsband här och här.

Halsband Lindex
Halsband H&M
Halsband Topshop
Halsband Lindex
Halsband Topshop
Halsband Lilja & Lykke
Halsband Esprit
Halsband Lindex
  1. Vad är stor byst egentligen? En gång sa en kvinna till mig som skulle hjälpa mig med bh att det är svårt att hitta rätt bh till kvinnor med så stor byst

    1. Hihi… Det är knepigt med byst. Ibland är det inte ”puffigheten” och putet som gör dem stora utan de faktum att det är ”vida”. Med vida menar jag att en A- eller B-kupas bygel blir lite för liten i skålen. Många med stor byst behöver en bygel som är vidare/bredare och går längre ut på sidan. Bysten är inte så stor utåt/framåt utan snarare bredare. Förstår du hur jag menar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..