Bilder och status

Vältummade biljetter

Vältummade biljetter inför mitt stiliga event i Växjö.

Här kommer ett gäng bilder från stilföreläsningen på PM & Vänner i Växjö. Det blev fulla hus och vi sprängde gränsen 250 stycken åhörare och landade slutligen på 260 tjejer, kvinnor och damer. Intresset var jättestort och arrangören Smålandsposten meddelade att det var över hundra som stod på kö. Jag är överväldigad över responsen och har inte riktigt hunnit smälta just den biten ännu.

Just nu jobber jag på för fullt. I går hade jag förmånen att spendera hela dagen med personal shoppingkunder i Göteborg. Jag gjorde två telefonintervjuer med media om festkläder i jul och så snart jag har skrivit klart det här inlägget ska jag förbereda mig för kvällens föreläsning i Mölndal. I morgon bär det av till Ljungby och en stor föreläsning där. Det går i 110 knyck  just nu.

Träningen går lite sisådär. Jag har en liten svacka och skyller den på jobbet. Å andra sidan försöker jag att inte stressa upp mig. Man kan ju faktiskt inte slå knut på sig själv, eller hur? En sak i taget. Så snart det lugnar ner sig så ger jag mig ut i joggingspåret. Hur går det för er? Mycket nu för er också? 

Lyxiga brunchtallrikar hos PM & Vänner i Växjö.

Lyxiga brunchtallrikar hos PM & Vänner i Växjö.

 

Förberedelserna i full gång, åhörarna är på väg.

Förberedelserna i full gång, åhörarna är på väg.

 

Förväntansfulla (och hungriga) åhörare på väg in i lokalerna.

Förväntansfulla (och hungriga) åhörare på väg in i lokalerna.

 

Rekordstort antal åhörare, fler än vi hade räknat med, ville komma på min stilföreläsning i Växjö.

Rekordstort antal åhörare, fler än vi hade räknat med, ville komma på min stilföreläsning i Växjö.

 1. Är det inte dags med en föreläsning på hemmaplan i Helsingborg? Eller det kanska du har haft men jag har missat den?
  Kämpa på, snart julledigt och en chans att ladda batterierna:)
  Tack för alla tips!

 2. Hej! Du har fullt upp hör jag ! Mycket här oxå,julfestövningar,julpyssel,m.m.Stressade människor lite här o där..Försöker själv ta det lugnt på kvällarna,så man årkar på jobbet sen.Träning blir det tyvärr inte så mycket av heller nu pga förkylning…Meen får ta nya tag sen

  1. Krya på dig!! Vi får helt enkelt börja träna efter julen. Tack för länken som du skickade. Tyvärr så fungerade den inte. Man var tvungen att vara prenumerant. Ska se om jag kan få den via tidningen. Kram

 3. Tenk at det det er bra med en liten treningspause, så kommer du tilbake full av guts. Lykke til med alt. Selv kommer jeg fra fysioterapeut. Trenger å få løst opp vond nakke/kjeve.
  Klem

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..