Sko dig som kungligheter och fransyskor

Gör som hertiginnan Camilla eller kronprinsessan Mary och bär stövlar till kjolen.

Gör som hertiginnan Camilla eller kronprinsessan Mary och bär stövlar till kjolen. Här besöker kungligheterna en filminspelning. Bilden hittade jag på Pinterest.com.

Läsaren Jsj vill veta vilka sorters skor som passar bäst till en klockad kjol.

”Jag vill börja använda kjol oftare. Jag passar bäst i klockad tror jag för jag är mest A-figur skulle jag nog säga. Men jag vet inte vilka skor/stövlar jag ska ha. Jätteproblem! Vill kunna ha samma skor ute som inne på kontoret så pumps funkar liksom inte.”

Stilexperten svarar: Nu på hösten och vintern kan du satsa på stövletter eller stövlar, låg- eller högklackade spelar inte så stor roll. Skinn är mest praktiskt och mocka det motsatta, däremot kanske kan kännas lite snyggare?! Chica fransyskor syns ofta bära låga snörskor till klockade kjolar men det nog är ett mer lämpligt alternativ när våren kommer!

Här hittar du några av höstens snyggaste stövlar  och stövletter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..