Finland och fina festkjolar

20141118-155736.jpg

Hade precis rundat av intervjun för tidningen Vasabladet och var på väg till hotellet när jag såg dessa två fina festkjolar i skyltfönstret hos Seppäla (finsk butikskedja med ett hundratal butiker runt om i Finland ungefär samma som Lindex).

Jag blev förtjust i båda. Kommer nog att ta en sväng till butiken och prova dem före jag flyger hem efter min föreläsning i morgon. Men först måste jag fråga er – vilken är finast?

  1. Den närmaste =) jag är från Finland och handlade mycket på Seppälä när jag var liten. Visste knappt om de fanns kvar men kul att se att de överlevt på markaden. Tror det jämfördes med H&M på den tiden men svårt att bli världsstora med det namnet tror jag. hahaa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..