Kombinera färger

Grönt och lila

Stilinspiration till dig som vill kombinera färger på kläder.

Ibland kan det vara svårt att veta om färger verkligen passar ihop så för att vara på den säkra sidan kan man kika i naturen. Genom att ta bilder till hjälp kan du skapa spännande färgkombinationer och matchningar.

Till dagens kofta är grönt den mest spännande kombinationen. Djärvt att bära som ett helt plagg och lite mer diskret som en accessoar.

Länkar: inspirationsbild och Bonprix kofta.

  1. Vad glad jag blir! Min favorit färgkombination/outfit på våren är jeans, ceriserosa kofta och ett halsband eller ring med krysopras. Fram tills jag fyllde 40 så klädde jag mig mycket i dova färger, svart och vitt men efter 40 så har jag släppt lös och prövar färgkombinationer i alla former. Jag ser fram emot veckans inlägg. Ha en bra dag!

    1. Ha en bra dag du också! Kul att du är så färgstark, det inspirerar andra i din omgivning.

  2. Åååh, det här är mina färger! Men tittar jag in i min rejält rensade garderob kan man inte tro det. Där är mest, grått svart och ännu mer grått…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..