Mitt träningsgäng

Mitt träningsgäng och jag!

Mitt träningsgäng och jag!

Visst ni att jag sedan en dryg vecka är tillbaka med full kraft och engagemang? Jodå, fyra månader tog det att repa sig från cykelvurpan i Belgien. Visst kan jag fortfarande känna av nacken men balansen är tillbaka och huvudvärken är borta.

I helgen hade jag därför kick-off med mina träningskompisar. Tanken är att vi tillsammans ska ge oss på en Svensk Klassiker. Vi ska skida Vasaloppets 90 km, cykla Vätternrundans 300 km, simma Vansbrosimmets 3 km och springa Lidingöloppets 30 km.

Ska jag vara helt ärlig så skojar vi om att det nog ”slog slint” när jag ramlade av cykeln i Belgien. Vem sjutton ger sig på en sådan utmaning frivilligt? 

I mitt träningsgäng finns riktiga idrottare med samlad erfarenhet, några elitidrottare inom olika sporter och några riktiga motionärer. Jag är den enda ”soffpotatisen” och nybörjaren. Men jag följer Mia Törnbloms devis ”att omge sig med människor som kan”. Och kan de, så kan jag – även om det går lite mer långsamt och lite ”knackigare”.

LOADING..