Dressad look med kofta istället för kavaj

söta kofta och kvinnlig look

Dressa upp dig med kofta istället för kavaj.

Jag bad om era önskemål gällande stickat och Kicki ville ha inspiration på en dressad look med  kofta istället för kavaj. Looken är kvinnlig och romantisk tack vare ljusa färger och pasteller. Framtoningen blir mjukare med en kofta istället för kavaj.

Länkar: kofta Peter Hahn, halsband H&M, bälte Esprit, skor Deichmann.

Senare ska jag visa er kvinnan som nästintill är synonym med kofta-och-bälte-looken. Någon som redan nu gissar vem det är?

Jag ska också ge er mina tips för hur du ska tänka om du är kurvig eller rakare när du väljer kofta istället för kavaj!

 1. Måste berätta
  Var på Allum – Vila – igår. Jag var bara in där för en titt, men det blev lite prova också. Och då….. kom ett biträde och frågade om ”Hur går det?” ”Vi bara kollar lite” sa jag. Kompisen plockade kläder och jag provade. Jag hade på mig en randig omlottblus – i fel färg till mig. Biträdet kom åter och tittade. Jag sa att det var fel färg och att den satt för tajt över magen. Biträdet hämtade samma blus i två versioner, jag valde den ena och provade. Bättre färg men fortfarande tajt över magen. Biträdet hade fått veta att vi bara provade och inget skulle handla. Hon sade – ”större storlek kan Du inte ha, för här – pekade på axlarna – sitter den perfekt. Den blir för stor och ful om Du tar större”. Hon hämtade en annan blusmodell och sjal och bad mig prova. ”Jag bryr mig inte om att Ni inte handlar idag, för är Ni nöjda nu så kommer Ni säkert åter.”
  Jag kunde ju inte annat än att berömma denna unga tjej men ett leende på munnen hela tiden och en så´n service. Jag var glad hela dagen.
  Men nu till Dig, Katarina. Alla kommer med förslag om något runt halsen. Jag tycker det är ivägen. Dessutom har jag en kort hals som bör förlängas med ett V. Du hade i förra bloggen en beskrivning på en massa knytningar. Jag sparade den beskrivningen, men finner den inte. Kanske något att ta upp?
  Önskar Er alla en go dag /// Kicki i Partille

  1. Hej Kicki! Läsaren Ann-Kristin har skickat en länk till en bra film. Ska se om jag lyckas publicera den och sedan ska jag gå igenom den gamla bloggen. Är inte helt säker på vilken länk du menar men jag ska kolla.
   Kul med så bra service!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..