Stilexperten packar för weekendresa

Packa smart för en weeken

Så här packar stilexperten för en helg i storstan!

Så här skulle jag packa för en weekendresa – enhetligt färgskala, plagg som jag trivs i och något ”litet extra” i form av metallic sneakers. Läs tre packtips här. En jacka och några smycken hade jag också smugit ned i väskan. Kanske också ett par klackar och en klänning.

Vad tycker ni om min packning? Hade ni packat på samma sätt eller bytt ut något?

Alla plaggen på bilden kommer den här gången från H&M och här är länkar: kavaj, långärmad topp, kortärmad topp,  jeans, skjorta, loafers, mörk sjal, ljus sjal, sneakers, byxa.

 1. Bra med en enhetlig färg så allt passar ihop, men jag tror inte du skulle packa allt från H&M. Skulle vara trevligt om du tog fram det som Du verkligen skulle packa ner.

  1. Hej Linnea!

   Syftet med plaggen var att illustrera vilka typer av plagg jag skulle packa ned. Jag vill bara visa plaggtyper istället för att ”bara” skriva en lista.

   Jag hade nämligen kunnat kunnat skriva jeans, kavaj, skjorta, t-shirt, topp, sjalar och tuff sko men tror att du är mer hjälpt av en bild. Bilden/plaggen ska fungera som en guide.

   För att förenkla tillvägagångssättet när jag lägger ihop bilden väljer jag att plocka från en och samma butik.

   Tack för dina rader! Hälsar Katarina

 2. Håller med Linnea där om vad du verkligen skulle packa ned 🙂 Jag kan nog tycka 2 så pass lika sjalar är onödigt, ”finskorna” är nog skönare ha ett par med liten klack efter plattare skor på dagen. Jag älskar verkligen din blogg o alla dina tips! Har du eller någon av dina läsare tips på bra stilblogg i Kalifornien? ska åka dit 3 månader nu, vill ha lite tips hur höst/vinterkläderna skiljer sig mot här.. Gärna någon som är äldre än 20 🙂

  1. Hej Carina L! Bilden ska fungera som en guide med lämpliga plagg. Jag skulle packa den här typen av plagg och som jag skriver till Linnea så hade jag kunnat lista dem men tror att fler blir guidade av en bild istället.
   När det gäller amerikanska stilbloggare så har jag ingen koll. Tyvärr! Så spännande med ditt äventyr. Lovar att hålla ögonen öppna om jag hittar någon bloggfavorit.
   Hälsar Katarina

 3. Kul att vi tänker så lika vad det gäller typen av plagg! Jag adderar gärna en kjol eller klänning och mina favoritsmycken. Ju mindre kläder som går att kombinera kors och tvärs – desto bättre! Min lärdom är att aldrig packa ner något jag inte trivs med, för det kommer bara ligga oanvänt! Kram

 4. Jag skulle nog packa ner i stort sett samma kläder som du visar här. Skulle nog ta med en stövlett med lite klack för middag ute. Och kansek en lite färggladare scarf att piffa upp de enfärgade kläderna med. Ha en fin måndag. Kram Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..