Ny stylingutmaning med klänning från Esprit

Stylingutmaning Esprit klänning

Anta stylingutmaningen hos stilexperten genom att bygga en snygg outfit till klänningen från Esprit.

Nu ska stilbloggen handla om klänningar, smarta vardagsklänningar för jobbet och snygga stylingknep för att ändra stil på basgarderobens klänningar. Först ut blir en stylingutmaning till er läsare. Så här antar ni den:

  • Sätt samman en outfit till en av klänningarna (blå, grå eller svart) i t.ex. powerpoint
  • Spara bilden som en gif-fil
  • Skicka ett mail till mig med gif-filen och märk det stylingutmaning
  • Lämna också ditt namn eller signatur på ditt bidrag
  • Bifoga länkarna till plaggen i ditt mail
  • Jag vill ha ditt bidrag senast nu torsdag den 16 oktober

Jag kommer att publicera de bidrag som har kommit in inklusive mitt eget. Skriv gärna en kommentar eller två kring ditt bidrag. Tänk på att försöka sprida er och inte bara ”shoppa” från en butik när ni bygger ihop er outfit. Ni är välkomna att ställa era frågor eller dryfta era funderingar i kommentarsfältet. Jag kommer att svara er där.

Länk: Esprit klänning 599 kr.

Sist men inte minst, stort lycka till och ha så skoj med stylingutmaningen! Jag är redan nyfiken på alla era bidrag! Som sagt, bloggen kommer att fokusera på snygga klänningar till vardagsbruk den kommande veckan så kika in och håll mig uppdaterad om dina tankar.

LOADING..