Järngänget som backar upp stilexperten

Kvinnodagen i Bennäs

Jag var konferencier på en modevisning och maken modell.

Bakom varje framgångsrik stilexpert står en stark familj! Möt järngänget som backar upp mig i vått och torrt – Hans, Paulina och Julia!

När det gäller mitt företag så är familjen med på det mesta. Paulina brukar hjälpa mig med research och ärenden. Julia är den som fotograferar och Hans gör lite av varje. På bilden ovan hoppar han in som modell. Själv var jag konferencier och tappade både tråden och andan när han klev upp på scenen. Ett ögonblick som förevigades av en i publiken och som sedan skickade bilden.

Lyxigt på Grand Hôtel i Stockholm

Julia och jag på Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm.

Julia, yngsta dottern, har nästa alltid kameran i högsta hugg. Hon har verkligen öga för färg och form vilket kommer väl till pass när det ska ordnas med bilder. Snart kommer ett inlägg om nagellack där Julia har ordnat med bilderna. Det är förresten hon och jag är kvällsmänniskorna i familjen…

Paulina Althin är Sveriges största islandshästbloggare

Paulina på hästen Sindri och Julia fotograferar.

Så har vi stora dottern Paulina som lever för sina hästar, precis som Julia. Till pappas förtret, för helst hade han sett att flickorna spelade golf eller tennis. Han har nämligen alltid varit lite rädd för hästar. Men vad kunde han göra, tjejerna gick i mina fotspår och blev hästtjejer. Som bloggare är det faktiskt jag som har gått i Paulinas fotspår – hon driver en stor och framgångsrik islandshästblogg!

  1. Vad har du för fin klänning på första bilden? Har kommit på att jag passar bäst med markerad midja och tycker sådana klänningar är svåra att finna. Antingen är resåren under bysten så man ser gravid ut eller nere på höften så att en sån som jag får korta ben. Visst kan man sätta skärp i midjan men det blir finare med resår (och skärp utanpå eventuellt). Tipsa mer om sådana klänningar. Tack för bra blogg/Anna

    1. Hej Anna! Bilden på ”klänningen” är faktiskt en kjol och topp. Allt inhandlat på COS förra året. Jag kommer snart att prata om klänningar här på bloggen så håll utkik framöver. Tack för din kommentar och för att du läser.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..